Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Ez valóban elég karcsú az ED-hez. A RAM okés, proci necces, a vga tuti csere a DX11 miatt. Addig is itt egy nagyon régi Combat-Demo, amivel kipróbálhatod az alap training repüléseket, akár a jelenlegi configoddal is. Ennek még alacsonyabb volt a gépigénye:
Quad Core CPU ( 4 x 2Ghz is a reasonable minimum)
2 GB System RAM (more is always better)
DX 10 hardware GPU with 1GB video ram
Nvidia GTX 260 or ATI 4870HD -
Micsurin
nagyúr
válasz
SunMount3r #9 üzenetére
Lowon is kimondottan szép egyébként... űrben meg a medium is elég.
Ha nem, akkor az azért zsebbe nyúlós lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
No, ez meg a másik. Hogy nem igazán szeretném agyoncsapni az élményt a kompromisszumos low beállításokkal. Tudom, hogy valamennyire még így is szebb lenne, mint az 1984-es első része
, de ha már, akkor szeretném olyan grafikával tolni, amilyennek azt eredetileg tervezték.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Egy dx11-es karival 720p-n biztos, hogy fog szaladni lowon. Esetleg low med kombó de az srv miatt inkább low.
Laptopokon is szaladgál! -
SunMount3r
nagyúr
E5200-as proci, 4GB RAM, 9800GT 512MB.
Esetleg egy használt, olcsó DX11-es videokártyával tudnék turbózni a dolgon, de ennek is utána kellene járni, viszont a proci csere eléggé felejtős egy 775-ös lapban, ami most van, meg úgy látom eléggé kevés lenne...
Alighanem totál új gép kell majd és ezzel már anyagilag sem érné meg vesződni...
-
duvi
nagyúr
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Nagyon baráti az ED gépigénye. Jelenleg milyen configod van?
-
SunMount3r
nagyúr
Ok, annyira már nem követtem a dolgot, csak rémlett, hogy már az első résznél emlegetve volt, de "még senki se látta", vagy ilyesmi. De ez nagyon rég volt.
Mire összejön nálam a gépfejlesztés, addigra lehet rég lekapcsolják a játék szervereit is. (Remélem azért nem.)
SC esetén is örülnék, ha kb. 2022-ben, mire megjelenik
, addigra legyen meg alá a gépem.
-
Micsurin
nagyúr
"Felmerült az eddigi üzleti modell leváltása és a teljes évados DLC-k mellőzése. Helyettük áttérnének az alkalmankénti tartalmi frissítések értékesítésére, de ez még csak pletykaszinten kezelendő hír."
Itt is megemlítem azért.... !engem! a hideg ráz tőle.
A trailer megint badass, de kaptunk már badass trailerhez..... hát.... Orient arckép tára volt a patch egyetlen igazán jó része.
-
duvi
nagyúr
Október 7-én tartják meg a Frontier Expot, ahol új információkkal szolgálnak az Elite Dangerous jövőjéről (is).
-
duvi
nagyúr
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Az 1984-es eredeti Elite-ben benne voltak a Thargoid hajók. A most bejelentett The Return lesz a Horizons DLC utolsó tartalmi frissítése, amiben végre összeeresztenek minket a régóta beharangozott idegenekkel. A trailer alapján lesz benne kihívás
Remélhetőleg az év végén közzéteszik a további terveiket. Felmerült az eddigi üzleti modell leváltása és a teljes évados DLC-k mellőzése. Helyettük áttérnének az alkalmankénti tartalmi frissítések értékesítésére, de ez még csak pletykaszinten kezelendő hír.
-
SunMount3r
nagyúr
Szóval így néz ki egy Thargoid hajó... Ami ugye mindig emlegetve volt, minden előző részben, de csak ugye konkrétan egy játékban se volt benne. Vagy talán a Frontier-ben volt valahol egy, nagyon, nagyon messze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alig másfél hét múlva jön a legújabb kiegészítő, amelynek középpontjában a Thargoidok által nyújtott fenyegetés áll.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest