- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez most 28-ig előrendelési státuszban marad ugye? Csak huszadika körül venném meg, addig kitermelném a kártyákat és adnám el őket, hogy több euro legyen walleten.
-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer #36 üzenetére
Ami megérte, az a 630 forintos Rage
TR egyik kedvenc, ezzel nem rizikózok. Ha azt nézem 12e-ért még mindig féláron lesz az előző részhez képest
(#38) djculture nem is bízom meg igazán a boltban, volt már pár problémájuk. Steamen kívül ritkán vásárolok.
(#37) Televan azt tudni-e, hogy az alap játékon kívül lesz-e még valami plusz boltból vásárolva? Jelenleg nem láttam semmit, később vajon változik-e.
(#39) laceszgamer nekem az utolsó 4 TR dobozosan (is) megvan, számomra ezért lenne jó ez is így
-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer #32 üzenetére
Én annyiért nem láttam, nekem egy darabot dob fel 9110-ért, arra még rájön a shield, + a magyar áfa, és máris 12e-nél járunk. Ennyiért nem kockáztatok ha ugyanezen az áron megvehetem boltból vagy magán a steamen.
-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer #26 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés hogy vegyem meg. A legolcsóbb verzióban boltból, Steamen előrendeléssel 'olcsósabbítva' (jelenleg 7€ van a walleten így ennyivel is olcsóbb), vagy várjak húsvétig hátha lesz rá akció
-
zseko
veterán
Nem tudom, Steamet nézve nem ezeket az árakat látom, mert ott 49.99€ a sima és 77.98€ a Digital Deluxe Edition elővásárlással. Vagy pont emiatt (elővásárlással) olcsóbb éppen, és megjelenés után emelnek rajta +10€-t?
Az előzőből már hónapokkal előtte le kellett foglalni a Collector's Editiont (25e volt elővásárlással) ahhoz képest ez elég semmilyen szervezés. Ráadásul eléggé túlárazottnak érzem a gyűjtői verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged