Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez most 28-ig előrendelési státuszban marad ugye? Csak huszadika körül venném meg, addig kitermelném a kártyákat és adnám el őket, hogy több euro legyen walleten.
-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ami megérte, az a 630 forintos Rage
TR egyik kedvenc, ezzel nem rizikózok. Ha azt nézem 12e-ért még mindig féláron lesz az előző részhez képest 
(#38) djculture nem is bízom meg igazán a boltban, volt már pár problémájuk. Steamen kívül ritkán vásárolok.
(#37) Televan azt tudni-e, hogy az alap játékon kívül lesz-e még valami plusz boltból vásárolva? Jelenleg nem láttam semmit, később vajon változik-e.
(#39) laceszgamer nekem az utolsó 4 TR dobozosan (is) megvan, számomra ezért lenne jó ez is így

-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én annyiért nem láttam, nekem egy darabot dob fel 9110-ért, arra még rájön a shield, + a magyar áfa, és máris 12e-nél járunk. Ennyiért nem kockáztatok ha ugyanezen az áron megvehetem boltból vagy magán a steamen.
-
zseko
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Akkor már csak az a kérdés hogy vegyem meg. A legolcsóbb verzióban boltból, Steamen előrendeléssel 'olcsósabbítva' (jelenleg 7€ van a walleten így ennyivel is olcsóbb), vagy várjak húsvétig hátha lesz rá akció

-
zseko
veterán
Nem tudom, Steamet nézve nem ezeket az árakat látom, mert ott 49.99€ a sima és 77.98€ a Digital Deluxe Edition elővásárlással. Vagy pont emiatt (elővásárlással) olcsóbb éppen, és megjelenés után emelnek rajta +10€-t?
Az előzőből már hónapokkal előtte le kellett foglalni a Collector's Editiont (25e volt elővásárlással) ahhoz képest ez elég semmilyen szervezés. Ráadásul eléggé túlárazottnak érzem a gyűjtői verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Witcher topik
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kedvenc zene a mai napra
- OpenMediaVault
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TR egyik kedvenc, ezzel nem rizikózok. Ha azt nézem 12e-ért még mindig féláron lesz az előző részhez képest