- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Anno kicsit túl élénken maradt meg egyesek fantáziájában a Crysis, gyakran lehet olyanokat olvasni, hogy "még a mai játékokat is lenyomja". Kíváncsiságból felraktam tavaly, amikor kijött a remastered és baromira látszik rajta, hogy egy régi játék, sehol nincs már a maiakhoz képest.
-
VinoRosso
veterán
válasz
HELLAFLUSH #18 üzenetére
Vagy csinálnak egy remastert a remasterre. Rókabőr a négyzeten
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #18 üzenetére
Remélem így lesz!
-
toronyhaz
aktív tag
Most olvasom máshol hogy pl PS5-ön 1080p és 4K között változik a felbontás hogy tartsa a 60 fps-t. Akkor sima PS4-en mi lesz? 144p és 480p között hogy tartsa a 28 fps-t?
Azért elvártam volna PS5-re azért a natív 4K 60 fps kombót. De valószínű ezt csak exkluzív címeknél fogják a PS5 tulajok megkapni még pár évig. -
k-adi
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #8 üzenetére
ja az autoaim meg aimassist sokat segít
-
Lehet ám venni pc-hez xbox one kontrollert. Nekem is az van, nagyon béna voltam vele, de bizonyos játékokhoz meg most már jobb, mint a bill+egér (Darksiders, Maneater, Ac, Destroy all human, DMD, ezek mind kényelmesebbek voltak. Pl rdr2-őt én se tudtam játszani azzal. De az ilyen tps nézetes közelharci játékokban jobb szerintem, mint a bill+egér).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #8 üzenetére
Biztos, hogy igazad van, mert gyakorlással mindent el lehet érni. Az az igazság, hogy én vagyok lusta, és nem adok még egy esélyt a konzolnak, de mindegy, maradok a PC-nél.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #6 üzenetére
Nem veszek konzolt, főleg nem FPS-re. Kontrollerrel még annó a GTA5-öt próbáltam, borzalmas volt. Én maximálisan egér+bill párti vagyok.
-
prime77
aktív tag
De miért kell "remastered", hiszen a grafika manapság szarabb már mint ami anno volt.
Ja, hogy újra eltudják adni, csak más néven.
Ok. -
tibaimp
nagyúr
Ez is az Origin-en lesz elérhető?
Mert a normál szériát én oda tudtam megvenni pár éve, ~10EUR-ért akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Pro 1TB
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest