Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Whysperer #241 üzenetére
Tuningra nincs semmi sem kitalálva. A K betű annyit ad, hogy nem zárt a szorzó. Innentől kezdve lehetőséget ad tuningra, de nem erre vannak tervezve. A K betű emellett nem garantálja azt sem, hogy ha egyel megemeled a szorzót, akkor stabil lesz. Továbbra is az alapórajelre van garancia.
-
LackoMester
addikt
válasz
Whysperer #125 üzenetére
Majd az idő eldönti, mennyit is bír a paszta, szerintem elég nehéz most bármit is mondani. Meglátjuk, de valószinűleg az nem 1- 2 év lesz hanem jóval több.
Lehet vitatkozni rajta miért így csinálták, ( a sok kérdésedre itt a válasz ) de ez van, és jól működik, legalábbis nekem megfelel.Nemtudom, de van itt olyan aki ócskárolja az Ivy- t és van is neki, vagy legalább tesztelte, vagy csak a hallottam, olvastam kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PC Watch alapos tesztnek vetette alá a rendszert, így az Intel korábbi nyilatkozata más megvilágításba került.
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest