Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
A nálam szereplő konfiggal fix 60 fps volt, szépen futott de..... ilyen jelenség volt nálam nem állandóan de olyan sűrűn, hogy inkább kiléptem
[link]
A memóriával az volt a fura, hogy egy 30 perc után 4 gb-ról felkúszott 7,2 gb-ra a ram telítettsége de mint írtam kiléptem mert felmérgelt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Adatlapomon lévő konfiggal High-on próbáltam, FXAA mellett, de 10 perc után kivágott, hogy kevés a RAM. Azt hiszem kell ide még az a +2x4GB.
Amúgy egészen addig 40-60 FPS, ami kellemes volt.
-
Gainka
őstag
Az hogy bírják megoldani hogy 50 giga a játék de 5 óra single fér bele? Vicc.
-
-
xrace77
tag
válasz
G**@**B**! #17 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy a szokásos bullshit megjegyzések még nem jöttek, amelyek minden CoD-os cikkek állandó velejárói.
- Kéne egy II. vhs Cod
- CoD 4 az Isten.
- Régen minden jobb volt.
.
.
.
stb -
Echo_
csendes tag
Én elhiszem, hogy a novemberi és decemberi időszak többnyire jó játékokról szól, csak már rég nem a pc-seknek.
-
horvathkrisz
addikt
Most akartam megvenni, de inkább az itteni kommentek miatt kihagyom.
-
asvald
senior tag
Szandekos magas gepigeny krealas ,pfuj!
-
tibaimp
nagyúr
Miért nem lepődök meg...Most voltam haveromnál, nála néztük, és amíg fel nem tette a 290x-re a legújabb 15.11 beta drivert, játszhatatlan volt. Mondjuk utána kimaxolva ment szépen fullhd-n.
-
Chapel
addikt
Konzolon jól fut, a combosabb pc-n gondok vannak...nem mintha ez a cím pont nívós vagy példa alap lehetne, de ez innentől már mind AAA-s cím esetében ez lesz? A rohadt életbe, azért költök a gépre 4-5 konzol árát, mert normális felbontásban és minőségben akarok játszani folyamatos sebesség mellett és akkor jönnek ezek a szándékos gáncsolások...vicc. Csak nem vicces
-
F e Z o
veterán
válasz
G**@**B**! #17 üzenetére
Több fórumon szidják, hogy bughalmaz az egész, meg erős konfigokkal olykor játszhatatlan a gamma. Gonodolom majd ezer meg egy patch-ben javtanak mindent.
-
scyllafren
senior tag
Why all CoD are the same?
Because war never changes...
-
G**@**B**!
tag
Hali!
Kezdenek hiányozni a "haggyad 'má nekem i3, gtx 750 Ti, 4g ram-mal full hd, max grafon megy 120 fps-el" tartalmú hozzászólások!
Na de majd csak jön v.ki.... -
Zolbak2107
csendes tag
A steamen az értékelés "Vegyes". Én nagyon reménykedek még, egy jó CoD-ba ami teljesen más mint ezek.
-
törölt tag
A singlét láttam streamen, tetszett. Majd ha akciós lesz, single miatt megveszem.
-
Én úgy tudom Yes, Black Ops 3 is still running the old COD engine. No, it's not that simple
" Call of Duty: Black Ops III (2015) A heavily modified version of the Black Ops II Engine "
Én tegnap BF4-eztem pár órát este.
#9 Loresz :
BF-ben a fejlövés a tuti. -
Loresz
tag
Én tóltam a bétát nekem bejött, ha nem lesznek szerver gondok jó lesz ez! Nem most kell ezt megvenni hanem kb két hónap múlva! AW-t mai napig tolom, BF et szintén de az aw mellett teszem le a voksom! Mig BF ben szénné kell löjj valakit, h elpatkoljon AWban addig ha betalálsz tuti a gyözelem!
-
kengyel
nagyúr
Kicsit magasak azok a pontszámok, számomra annyira nem jött be.
-
errorcode06
őstag
Úgy látom a Giant Bomb-osok már nem kaptak elég pénzt...
-
A hírben gondolom 980 Ti kártyát szerettetek volna írni.
Érdekes az a 12Gb ram ... hogy jött ki nekik ...
Haswell mellé (2x4 + 2x2),egy ilyen tesztelő oldalnak így összerakni vmit...Optimalizálásban lehet nem lett a legjobb a játék...
Mondjuk ,ha Crysis 3-nél sokkal jobb minőséget kapunk,akkor más a helyzet.
-
XuChi
addikt
Lefizetett tesztelők
Én 1 lukas 2 fillérest nem adnék egyik COD részért sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest