Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
igen régóta nem követem a ps történetét. anno sok éve volt ps1-m, nekem rezgős joy-om volt... azt tudom, hogy a ps2-höz is jó volt. akkor most ebben mi az újdonnság?
-
róland
veterán
válasz greatchaos #1 üzenetére
Hogy újabb bőrt lehet lehúzni a vásárlókról.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sodey
csendes tag
Nem ide tartozik, de kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalata/véleménye van a Logitech ChillStream-ről és a Logitech Rumblepad 2-ről... Azért kérdezem, mert gamepadot akarok venni, csak nem tudom melyik lehet jobb választás... Mindkettőből van Cordless széria is, bár én jobban szeretem még mindig a vezetékes dolgokat... Chillstream-nek ah jól tudom nincs FF funkciója, viszont van hűtése, ami nem tudom mennyire lehet hasznos 2-3 óra játék közben...
-
he7edik.
addikt
Az hogy alapból csak sixaxis jár hozzá az meg nem rezeg
Égő szöveg a flém vázon
-
Kommy
veterán
Énis ez a kettő között nem tudtam dönteni egy ideig, aztán végül a chillstream lett a befutó, mivel úgy gondoltam , hogy ugyse sok hasznát veszem a rezgőnek , a nyári meleg napokon meg jól jöhet a hűtés. Nekem bejön ez a hűtés csak nem szabad sokáig hagyni , hogy menjen mert lefagy a kezed és sztem nem igazán tesz neki jót. Én autós játékhoz használom (Project torque legfőképp). és így az analóg ravasszal nagyo szépenlehet adagolni a gázt, meg a féket.
-
bwoay
nagyúr
Aki kezdetektől fogva hiányolta a rezgő kontrollert (mint pl én)
az most arra vár, hogy mikor méltóztatik a Sony
Európának is adni egy olyan kiszerelést, amiben a gép mellett
már ez a kontroller kap helyet a ratyi SIXAXIS helyett.
Persze örülök, hogy végre elért ide, mivel (csupán elvből) megfogadtam,
hogy várok a vásárlással, amíg ez be nem következik.
Időközben viszont a többség bevásárolt a japánból importált darabokból,
hiszen fél évvel ezelőtt sem volt probléma, ha valaki ragaszkodott a rezgéshez;
ők különösebb gond nélkül kaphattak DualShock 3-at valamelyik konzolboltban.PS:
nem, nem kompatibilis a korábbi kontrollerekkel,
már azon egyszerű oknál fogva sem,
hogy ez cordless, magán a gépen meg ezáltal nincs is port,
amibe a régi vezérlőket dughatná az ember.
Ellenben van valami USB adapter, amivel használhatóvá válik a DS2.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
törölt tag
válasz greatchaos #5 üzenetére
utobbi idoben mitnha mar szorongatna pl EU-bwen az Xboxot.
-
arty
veterán
x360 kontrollere?
a jobb oldali analog feljebb van és az sztem nagyon kényelmes nekem a két lenti analogon mindig behaltak a hüvelykujjaim (van egy másik padom, bár nem sony)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Segal
veterán
kiegészíteném a hírt HIVATALOSAN megjelent itt is a rezgős aki akarta az eddig is simán be tudta szerezni itthon erről ennyit Engem persze nem érdekel a dolog nincs és nem is lesz nemhogy ps3 am hanem konzolom sem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
cizoe
őstag
válasz greatchaos #5 üzenetére
"a régi kontrollerek kompatibilisek hozzá?"
USB 2.0 kapu. Azt dugsz rá amit akarsz...
-
bwoay
nagyúr
válasz Fortissimus #14 üzenetére
az összes "újabb" játék használja (újabbak... már az egy évvel ezelőttiek is),
a korábbiakhoz meg utólag letölthető patchek aktiválják[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
fity
csendes tag
60 euro??? Hát nem olcsóbb, mit mikor import darabokat árultak. Még most is 14ezer.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Fityman][img]http://g.bf3stats.com/pc/bf3s_dogt/Fityman.png[/img][/url]
-
anjani182
őstag
válasz greatchaos #11 üzenetére
Hát akkor milyen a PS3?! Mondjuk a Wii grafikája kb. egy PS2 szinten van, ha ez meggyőzött, akkor nálad megállt az idő...az a 10 dedós játék, ami van rá, hagyjuk már
Forever and ever, let's make this last forever.
-
sNORh
addikt
ebbe ha oldalra csapódsz oldalrarántja a kezed Inteligens
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Thomas1
addikt
Nekem az 54 grammon akad meg a szemem. Ez tényleg ilyen b@szott könyyű lenne?
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
desolator
senior tag
Játszottam haveromnál én is ps3 kontrollerel és nekem már tényleg túl könnyű volt és kicsi a 360 irányítója után, szerintem az eddigi legjobban használható és legkézreillőb irányító amit csináltak konzolhoz az a 360-é, minden elvakultság nélkül..
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
-
Depression
veterán
Ennyi pénzt kiadni, csak azért, hogy rezegjen!? Nevetséges! Látszik, hogy magát a konzolt veszteségesen árulják, és így szerzik be a maradékot. 30k Forint 2 darab joystickért. Ès biztosan meg is fogják venni.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bwoay
nagyúr
válasz Depression #28 üzenetére
látom, itt aztán sziporkáznak egyesek konzol témában.
miért, szerinted mennyibe kerül amúgy egy wireless controller mondjuk x360-hoz?
de jobbat is tudok: mennyi a sima SIXAXIS?
meg mondj már egy olyan decens konzolt, ami a megjelenése után ennyi idővel
már nem volt veszteséges, és nem a kiegészítőkön meg a játékokon
akartak hasznot hajtani! a konzol-piac erről szól, ez a lényege,
a játék- meg kiegészítő-eladások hozzák az igazi pénzt,
maga a gép csak évekkel később termel hasznot.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
nem, a decens (tisztességes) szó pont azért került bele,
hogy senki ne hozza fel a Wiit, ami köztudottan egy filléres hw.
szép is lenne, ha nem keresnének rajta.
Ha 5 évvel ezelőtt jön ki, akkor sem bukik rajta semmit a Nintendo,
mert már akkor sem képviselt volna olyan technológiai színvonalat,
hogy a piacképes ár érdekében kénytelenek legyenek
előállítási költség alatt értékesíteni, mint a többit.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Fáraó
őstag
60 juró. Nem mondhatni, hogy olcsó.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
válasz greatchaos #11 üzenetére
a nagy kulonbseg, hogy amit Wii-n latunk graf, az kb a max, amit ki lehet hozni (eleg gyenge hardware), azt a grafikat a PS3 kisujjbol kihozza magabol.
erdeklodnek (kotozkodes nelkul!): mi a meggyozo benne szamodra, mert en raraknam a 7- rating jelzot...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
arty
veterán
"miért, szerinted mennyibe kerül amúgy egy wireless controller mondjuk x360-hoz? "
10-12k, de láttam már 9ért is (+2 ceruzaakku, amit még meg kell venned ugye...)
viszont abban nincs mozgásérzékelő (ami fogalmam sincs mennyire hátrány, mert nincs ps3am, nem tudom játékok mennyire használják ki és mennyire használják _jól_ ki)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bwoay
nagyúr
a box kontrollere a megjelenésekor kb 14 rugó volt, mindez mozgásérzékelő
(elvétve van pár játék, ami értelmesen használja)
meg beépített li-ion (vagy polimer?) akksi nélkül.
emiatt mondom, hogy az ára konzol-tartozék viszonylatban teljesen reális.
amúgy a japánoktól hozott DS3-ak 13000 körüli áron mennek most.anulu:
bárcsak tényleg olyan grafikát látnánk rajta, amire képes a gép...
mert azért messze nem PS2.
Viszont az esetek zömében olyan játékokat látni rajta,
amiknek a grafikai színvonalát a Sony 8 éves masinája is hozza.
vagy túl is szárnyalja.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Fortissimus
őstag
tehat igen v nem?? nem kaptam valaszt...
nagyon sok hsz lattam ahol arrol panaszkodnak, h nem muxik a rezges grid alatt. Mellesleg nekem is saitek P3200-esem van es nem megy a vibralas se patcel se anelkul.''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Black Dragon
addikt
Nekem műkszik a GRID rezgéssel, nem tom nálad vagy akik írták miért nem megy, én nem tapasztaltam problémát, de bármi előfordulhat máshol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest