Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Imi1981 #1821 üzenetére
Érdekes, hogy a gyári billt mindenki fikázza. Szerintem full megszokás kérdése. 2009 óta iphoneozok, munka miatt viszonylag sokat nyomkodok minden más telót is.
Én pl messze messze a gyári billen írok a legkevesebb elütéssel, és az áll kézre is. Néha próbálgaton a swift meg gboard meg mindenféle keyboardot, és 1-2 nap alatt mindig azt veszem észre, hogy visszakapcsolom a gyárit. Lehet h egy swift jobb ha már megszokom, de 10+ év után, én már nem akarok más megszokásával vesződniVan aki swipe-olva ír villámgyorsan, próbáltam, de egy 3 betűs szóval is komoly problémáim voltak vele
tudom megszokás kell ahhoz is, de ez ilyen.
-
válasz
Imi1981 #1556 üzenetére
Az fontos, hogy eldontsd, hogy tenyleg akarsz-e ennyire fuggeni egy okoszisztematol. Van, akinek ez bejon, van, akinek kevesbe; de ha mar van Airpods, iPhone, Mac, Apple TV, akkor azt fogod eszrevenni, hogy kijon egy gyarto valamilyen specifikus feature-el, ami neked kene, de iszonyu fajdalmas lenne kilepni az okoszisztemabol. Igy pedig eleg sok penzzel fognak megfejni idovel
En most jartam igy, van Windowsos gepem (Surface), egy elegge kimaxolt Macbook Pro-m, iPhone, Airpods Pro, Linuxos gepek, stb., a csaladban a parom nem hajlando iPhone-t venni, es most megjelent a Fold 4, ami szuperszexi (nekem).
Szoval most meghoztam a dontest, hogy meg idoben meglepek a hajorol, a Macbook Pro marad, a tobbi kuka, es inkabb kevesbe jol egyuttmukodo cuccokat hasznalok, mintsem azon szenvedjek, h mindent ugyattol a cegtol kell venni.
-
válasz
Imi1981 #1551 üzenetére
Több mint 10 évig voltam droidon, 2020-ban vettem először iphonet, egy sima 12-est. Az a "baj" ha megszokod az ökoszisztémát és köré építesz pár dolgot, apple tv, watch, ipad, mac akkor utána nagyon nehezen fogod elengedni és visszaváltani egy esetlegesen körülményesebb rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest