Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- RAM topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Majd ha fikázás offban nyomod éppen
, akkor meglátod hogy van (van olyan gyártó ahol nincs?), arról beszéltünk fentebb. Csak nálam annyi nem segített még, ha necces volt, átkapcsoltam rawba (jellemzően tűző napsütésnél kellett volna nekem, nem voltam előrébb a kiterjesztettel, inkább rekeszeltem ehelyett 1fé-et minthogy kiégjen valami). Ergó nem nagyon jutott eszembe olyan szitu, amikor ne rontott volna többet a bekapcsolása mint amennyit használ, bár lehet olyan is. Mindegy, opció, aki akarja, használja, aki nem, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nikon bemutatta a bő két évvel ezelőtt bejelentett D800/D800E géppáros egyesített utódját, amely a D810 nevet kapta.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest