- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Az értékelések változóak, a játékot viszont várom.
-
Rison77
senior tag
Én azután rendeltem elő a játékot miután az early access videók kikerültek youtube-ra. Azok alapján tökéletesen kellene futnia a játéknak egy 4690k-gtx970 párossal. Így nem volt akadálya, hogy megbízzak benne. Viszont közel sem úgy fut ahogy azokon a videókon, előfordul textúra villogás, elég maszív fps droppok. A mai nvidia driver sem sokat segített, fraps-al nálam továbbra is error-t dob ki.
-
Carlas
senior tag
-
Carlas
senior tag
Hát nem tudom eddig amiket láttam pc gameplay, ott atom nagy helyszínen, robbanásokkal sem akadt. TheVR videóban sincs semmi. Nekem most jön de egy gtx970-en nem hinném hogy akadna. Kell a gép neki, nekem is van ismerősöm aki sok játékot szid hogy 4gb ramon meg a 40e-es kártyáján miért akad, és hogy szar optimalizálatlan. Majd felrakom és annak hiszek ha úgy van de a látott videók alapján akkor mindenkinél kellene akadnia.
-
Reaper
őstag
Szerintem pont jó, poénos ez a videó, nekem a jó öreg Serious Sam, és Duke Nukem ökörködések jutottak eszembe róla.
-
Hat nem vokoda ezerta videoert.
-
dhstyle
tag
arról persze nem híreznek , hogy Xboxoneon kemény 20 fpsre képes a játék sokszor és ps4en se rózsásabb a helyzet
.. ez azért elég kemény.. és állítólag még PC-n se fut valami jól
aztán lehet az első napi patch mindent megold bár erről nem találtam még leírást.
-
Rison77
senior tag
Steamen elég szép számban vannak negatív értékelések különböző futási problémákkal. Reggel csak kitömöríteni volt időm, remélem nem fogom szívni miatta a fogam.
-
akooos
veterán
Directed by Micheal Bay?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A játék időközben megkapta az első értékeléseit is, amely alapján nem tűnik rossznak a végeredmény.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest