Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Az értékelések változóak, a játékot viszont várom.
-
Rison77
senior tag
Én azután rendeltem elő a játékot miután az early access videók kikerültek youtube-ra. Azok alapján tökéletesen kellene futnia a játéknak egy 4690k-gtx970 párossal. Így nem volt akadálya, hogy megbízzak benne. Viszont közel sem úgy fut ahogy azokon a videókon, előfordul textúra villogás, elég maszív fps droppok. A mai nvidia driver sem sokat segített, fraps-al nálam továbbra is error-t dob ki.
-
Carlas
senior tag
-
Carlas
senior tag
Hát nem tudom eddig amiket láttam pc gameplay, ott atom nagy helyszínen, robbanásokkal sem akadt. TheVR videóban sincs semmi. Nekem most jön de egy gtx970-en nem hinném hogy akadna. Kell a gép neki, nekem is van ismerősöm aki sok játékot szid hogy 4gb ramon meg a 40e-es kártyáján miért akad, és hogy szar optimalizálatlan. Majd felrakom és annak hiszek ha úgy van de a látott videók alapján akkor mindenkinél kellene akadnia.
-
Reaper
őstag
Szerintem pont jó, poénos ez a videó, nekem a jó öreg Serious Sam, és Duke Nukem ökörködések jutottak eszembe róla.
-
Hat nem vokoda ezerta videoert.
-
dhstyle
tag
arról persze nem híreznek , hogy Xboxoneon kemény 20 fpsre képes a játék sokszor és ps4en se rózsásabb a helyzet
.. ez azért elég kemény.. és állítólag még PC-n se fut valami jól
aztán lehet az első napi patch mindent megold bár erről nem találtam még leírást.
-
Rison77
senior tag
Steamen elég szép számban vannak negatív értékelések különböző futási problémákkal. Reggel csak kitömöríteni volt időm, remélem nem fogom szívni miatta a fogam.
-
akooos
veterán
Directed by Micheal Bay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest