Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
djculture #26 üzenetére
Természetesen nem erre a kártyára gondoltam,hanem a ddr5 memoriával szereltre. Hidd el a mai vga piacot elnézve nem fogják 10 k ért adni ezt a kártyát még 2 év mulva sem.
Ami új kijön az alig gyorsabb mint az elődje viszont sokkal drágább. Ezért adják még mindig a 5770 -et 18-20 ezerért használtan és a 4870-et 15-17 ezerért. Pedig ezek nem a múlt évbe jöttek ki.
Ráadásul pont egy hónapja adtam el a 5830-as kártyámat pont annyiért amennyiért vettem másfél éve.
Nem éreztem pofátlan üzletnek,mindenki annyiért árulta itt az aprón.
/bár most az apró rész is el van kutyulva,szinte új áron adnak dolgokat,és nem egy két ember hanem tömegével. Verték egymást egy Agillity 64 gb-os ssd-ért 13 ezerért amikor a nem a legolcsóbb boltba s 15 ezer.../
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest