- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kapuval az a "gond" hogy az DX12 alatt is így néz ki 970-en és 1060-on is:
tehát nem lehet a DX11 miatti "butítás" az oka és ha mindkét API-n ilyen akkor sanszos, hogy ott az RX480 képe hibás.
RX480-ból ugyan nincs kép pont innen, pont DX12-ből, viszont egy másik videóból igen és az engem igazol:A nevetségest az első képre írtam azok olyan apró dolgok amiket egy tömörített videónál kár felhozni a kényszerített motion blur pedig rátesz még egy lapáttal....
Szóval ha valahol grafikai hiba van az pont, hogy az RX480 esete, magához képest is látható a különbség.
-
törölt tag
Én meg direkt megnéztem és bizony betölti, az általad linkelt képen is főleg az árnyékok hiányoznak - amiket betölt a pár másodperces várakozás után - ha nem akkor lehet nálad a baj és indítsd újra teljesen a játékot...
Persze lehet beszélni a semmin továbbra is, meg burkoltan utalni arra, hogy a DX12-es verzió a szuper és a DX11 csak trükkök miatt gyorsul
Érdekes módon a nagyobb siteok közül senki nem vette észre, hogy rondább lenne a grafika lassan egy hét után sem. Leírom még egyszer a Digitalfoundry összehasonlító videóján ami több eltérő helyről készült ugyanolyan a grafika, azt nézd ne jancsi meg pisti home made videóját amiben a legnagyobb különbség inkább a kontraszton figyelhető meg. -
törölt tag
válasz
Firestormhun #18 üzenetére
Igen ~15 mp SSD-ről is mire teljesen alkalmazza a játék az új beállításokat. Bevallom őszintén ezt először én is "bevettem" már a bugreport topic is kész volt, a képek is fel voltak töltve amikor feltűnt, hogy nem úgy van az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest