Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Tegnap láttam meg a telepített alkalmazások közt, nagyon örültem, hogy van egy újabb szemét, amit törölhetek.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kzoli89
tag
Nekem nagy fájdalmam az applikációban, hogy nem lehet castolni, mint a Youtube-ot :/
Nekem egyelőre marad a Chromecast, ha már úgy is a Twitch miatt vettem... -
Hunreal
tag
1 hete telepítettem fel, de nem tetszik, és még szépen fogalmaztam. A stream (max 720p?) minősége a szar határát súrolja. A "Backseat Gamer" (Twitch külső app) nagyságrendekkel jobb minőséget ad (1080p 60 fps). Csak nézzétek meg, teszteljétek le! A Twitch alkalmazásban csak a chatet látod, kommentelni, fiókodba lépni nem tudsz. Egyelőre én maradok a Backseat-nél, majd meglátjuk milyen frissítések érkeznek a későbbiekben a Twich-hez.
-
veterán
Na ez egy örömteli lépés és egy újabb érv a monitor helyett tévé vegyek.
duree54
-
villamos
őstag
Navárjunkcsak...
Az oké, hogy a TV-n is lehet nézni a stream -et, de a Twitch igen fontos eleme a chat, a tévével lehet chat- elni is?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Cagm^c
tag
Várható?
Nekem múlt héten dobott notificationt a TV, hogy már van, fel is telepítettem. -
Tiszteletes
aktív tag
Ezek szerint a támogatás WebOS 3.5-től várható. Fergeteges. Eddig még csak eldöcögött a böngészőben a Twitch. Bár a chat ablak már hónapok óta betegeskedik... Most már csak 2016-os modellt birtokolva annak kell utánanéznem, hogyan költöztethető 3.5-ös/magasabb verziószámú patkolt op-rendszer a vasra. A garancia elvesztése érthető okból már nem képez túl komoly visszatartóerőt.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!