Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Az eszközök száma még nem is lenne gond, de a hálózat már gond... a Telekom és a Yettel borzasztóan le van maradva lefedettség terén, a Vodafonehoz képest
Mondhatni a dobogó jelenleg úgy fest, hogy 1. Vodafone 2.Telekom 3.Yettel ... A Digiről meg tudjuk, hogy kiesett az 5G frekvencia vásárlásból... -
godside
tag
nem az elofizetesek a problema hanem az eszkozok es a halozat hianya...
-
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
A készülék képes lesz, de minek túráztassam marginális előnyökért az antennát?
Ez még akkuidő szempontból sem lényegtelen kérdés.
-
" Például én is MMS előfizető vagyok a díjcsomag alapján, de sohasem küldtem / kaptam..."
Nagyjából mindenki így van ezzel.
Az MMS előfizetők száma eléri a 100%-t. De ezzel nem számol már senki.Az már egy másik kérdés, hogy mennyien rendelkeznek 5G képes telefonnal. De az 5G upgrade az előfizetés szempontjából már adja a lehetőséget a használatra. Előre jelezhető a telefonkészülékek átállásának sebessége. A kemény mag számára is csak a következő telefoncsere áll rendelkezésére az átállás szabotálására. Utána már csak 5G-s készülékek lesznek forgalomban.
-
-
Ez tökéletes hozzászólás volt egy olyan cikkhez, ami úgy próbál állítani valamit, hogy közben pont a lényeg nem igaz mögötte
Mert valódi értelme egy bizonyos mennyiségű "valódi" felhasználónak volna egy új technológia esetén, az előfizetés nem sokat számít. Például én is MMS előfizető vagyok a díjcsomag alapján, de sohasem küldtem / kaptam...
-
De csak olyan körzetekben működik, ahol a lakosság min 50%-a oltott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest