- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Nekem is az altalad felsoroltakkal van bajom. Gondolkodtam VR-en es a PSVR2 volt a kiszemelt, de a Sony olyan hozzajuk illo modon igyekszik elgancsolni az egeszet. GT7 nagyon fontos lenne, mert az sokan napi szinten eloveszik, de igy nagyjabol nincs tartalom hozza. Pont azon filoztam en is, hogy tetszik a Horizon, de max 1 het alatt vegeznek vele. Utana meg nem sok erdekesseg maradna.
Ami a visszafele kompatibilitast illeti, meg ha lenne is, gyanitom a Sony hozna a szokasost es le lennenek korlatozva PSVR1 szintjere a jatekok es penzert kene upgrade-elni.
Vegul sok fontolgatas mellett be is rendeltem a Quest 2-t, ezt meg skippelem... Mukodik onmagaban is, van turheto felhozatala, PC-vel osszekotve meg nagysagrendekkel tobb cim van ra. Cserebe nem olyan jo hardveresen, de olcsobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest