Új hozzászólás Aktív témák
-
HDmaniac
csendes tag
Te, a táblázat tele van tényszerű hülyeségekkel. #67-es HSZ-t elolvastad? Aki ismeri a Popcornt, az szétröhögi magát a pontozáson, és onnantól teljesen hiteltelen az egész. Nekem is Popcornom van, napi szinten nézem vele a fullHD filmeket, így pontosan tudom mennyi baromságot írtak a táblázatba - véletlenül vagy talán inkább szándékosan.
[ Szerkesztve ]
-
HDmaniac
csendes tag
Nem látom, hogy bárki köpködne, de nekem is az volt a bajom, hogy már első ránézésre látszik, hogy tele van hamis és szubjektív adatokkal a táblázat. Ha a valódi képességeket mutatná, örülnénk neki, de ehhez tényleg venni kellett volna a fáradságot, és tesztelni a cuccokat.
-
HDmaniac
csendes tag
"...mert a benne lévő infók ugyanúgy érvényesek."
Dehogy érvényesek, egy erősen kozmetikázott táblázatot csinált az multimediaplayers.eu, hogy a noname lejátszóikat valahogy el tudják adni. MKV-t csak messziről ismerő cuccok lettek 2.3.4. helyezettek, ez LOL kategória. A mai HD pörgésben mit ér a csicsamicsa, ha amúgy nem használható.
Persze a tájékozatlanok megtévesztésére remek ez a táblázat, kár hogy a jobbravaló Prohardver ilyenhez adja a nevét. Talán nem kellene...A cégről csak annyit, hogy ugatják a médialejátszó témát, egyik ismerősöm lebeszélték a Popcornról, mint utóbb kiderült hülyeségeket beszélve, csak hogy más lejátszót vegyen, amiről kiderült a hírükből hogy sok áll raktáron, szabadulni akarnak tőle. Ez aztán a fair kereskedő...
El is ment a haverom a Lejátszó.hu-ra és ott költötte el a pénzét, ott értenek is ezekhez, és támogatás is van. Tényleg nem értem 50-60e Ft-ot ki ad ki egy Divx lejátszóra, mikor ennyiért MKV-t is tudó kapható, pl. Popcorn HourValószínűleg padlón az multimediaplayers.eu, talán így oldják meg a végkiárusítást?...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest