- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"A CNPS9900 MAX az elődeihez képest nagyobb méretett képvisel." A nyelvtantanárom eltörte volna a kezed
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Joachim21
őstag
Zalman ezzel a kerek hűtőjével mit összeerőlködik Az elődök is elmaradtak a riválisoktól, gondolom itt sem történt gyökeres változás. ASUS Silent Knight ha már designra vágyik vki.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Isee
senior tag
Szép darab
De gondolom az ára is szép lesz"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
darkarthur
senior tag
Nekem tetszik.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Godlike
tag
43dB? Trágya.
Godlike
-
Chaser
legenda
Nem lehet ez rossz, nekem 9500 van, hűt szépen és maxon se hangos, design is van, takarítás közben letörtem egy lamellát a ventiről, csak ennyi a bajom velel Viszont ennek újan olyan ára lesz, hogy nem érdemes megvenni.
-
Sicilian
addikt
Akkor most már jöhetnek a 10 ezres széria darabjai !!
nothing is true everything is permitted..
-
Isee
senior tag
43dB 2200-on
De bőven elég még kicsi tuning alatt is 900-1200 között járatni szerintem, akkor biztosan marad olyan 22-25dB körül, ami elfogadható, jó házszellőzéssel nem lesz gond"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
AndrewTdi
addikt
Pofás, teccetős darab.
-
Mr.Csizmás
titán
43 decibel, és centrifuga design?
valahogy ez jut eszembe a zajszintet és árat nézve
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
aram01
nagyúr
nem tetszik,ennél még az én tx3-am is jobb
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Móci
addikt
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
Kár, hogy a Zalman nem tud centrifugázni. 43 db az rengeteg.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
nagyúr
Nekem a CNPS9000-em van és amióta megismertem a Zalman coolereket, azóta csak ilyet veszek. Igaz egy kicsit borsos az ára, de megéri, mert megbízható. Én mindig minimumon járatom ezeket, mert egyrészt nekem a prioritás a csendesség. Annyit tudok hozzátenni, hogy a "true" E6600 Core 2 Duo procimat ezzel a hűtővel minimumon járatva 2,4 GHz alap órajelről 3,4 GHz-re tudtam feltolni úgy, hogy nem volt semmi gond. Csak ajánlani tudom a CNPS szériát, mert jó a designja és a hatásfoka is jó. 18 dB meg egyáltalán nem hangos. Amúgy meg ki az aki maximumon járat egy ilyen coolert? Nevében is benne van a CNPS = Computer Noise Prevention System. Nem kell sztem felhozni ezeket a centrifugás lejárató szövegeket...
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
total90
veterán
Itt azt írják 120 mm-es a venti...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
-
gfefe
őstag
Hát ahogy nézem neke ez a procihűtő nem kellene... elszált már fölötte az idő.... 2 hetpipe... Más hűtőknél 4-5-vagy több... is van már... Hőleadó felülete se éppen a legnagyobb....
Maradok a Mugan 2B hűtőmnél... Kicsit robosztusabb de szerintem ezt 2x leverné....
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
ghostmat
tag
Volt nekem is Zalmanom, még a 8700as full réz, na azt hittem majd az lehűt egy 3,5 GHz-es kétmagos phenomot... hát nem és hangos is volt max fordulaton.
Azóta egy Scythe kama kross ékesíti a procit. Ég és föld.
Kb egy árkategória, és ez itt a baj. -
Angel1981
veterán
Egy időben a Zalman-t tartottam a legjobbnak CPU hűtés terén.
Most már a Scythe a favoritom, és szerintem nem is lesz más a jövőben.
Mindazonáltal nem rossz darab. -
Nekem tetszik, ne temessük előre
-
Probber
őstag
Tipikus Zalman. Ha valami probléma lenne a gyári ventivel, jöhet a házi barkács.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Cathulhu
addikt
ugy birom az ilyen keret nelkuli ventiket, szep dizajnos. Ja, hogy a fele levego oldalra kifujodik? nemgond...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
proci985
MODERÁTOR
hát, ez drágának és gyengének tűnik.
egyébként a 9700CU nem is volt rossz addig, amíg meg nem jelentek a tornyok.
halkra meg ott egy TR HR01 egy 800as SFlexel (esetleg passzívan kisebb procikra). olyan rossz érzésem van, hogy ez abban az árkategóriában fog indulni.
43db sok, de szerintem senki nem fogja annyin használni, OC menetekre meg jó, ha benne van a tartalék.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
a kinézete jó, de ár-teljesítmény aránya nem.
43dB, azt nem merték oda írni hogy milyen súlyozással
[ Szerkesztve ]
-
Gergo88
tag
"A Zalman a ZM-STG2 jelzésű pasztát mellékeli a hűtőhöz, mely az AMD Socket 754, 939, AM2, AM2+ és AM3 valamint az Intel LGA775, LGA1156 és LGA1366 foglalatra szerelhető fel."
Nem is tudtam hogy a paszták ilyen kényesek
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
F e Z o
veterán
Az anyaga full réz? Csak nikkelezettek, ha jól értelmezem...
Egy teszt jöhetne róla...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Razermazer
őstag
Nem volt ez rossz elgondolás annak idején mikor kitalálták ez a lamellázatot. Hatalmas hűtőfelületet adva annak a kettő heatpipenak, így 4 vagy 5 pipe munkáját is képesek ellátni. Persze ha közéraknának egy csendes 12-es ventit akkor nem lenne itt probléma. Csak az árával van annyit már nem ér, amennyibe adni fogják. De nálam már a víz az úr és a csend honol .
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
- = Zk = -
félisten
Nah. Ez is pofás darab lett. Bár az árazástól félek...
Én cnps9700 led-et üzemeltetek... Hibátlan a 940be-men. De a 965be-n vagy 1090t-n már cm v8at fogok használni!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DrJános
aktív tag
Nekem is volt már fos Zalman CPU hűtőm amellett hogy hangos volt (itt nem csak szélzajra gondolok hanem csúnya motor hangra is) még manuálisan is kellet állítani hihetetlen, amíg nem lesz teszt róla addig inkább félni mit megijedni
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Silentfrog
veterán
50 decibel folyamatos terhelése már halláskárosodáshoz vezet.
Sebaj csak hűtsön! -
xuldar
addikt
Kár, hogy a képen egy mosógép látható
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Chaser
legenda
Azért nem húznám így le a zalmant, volt 7700cu-m is, felfogatásban sztem a zalminál nincs jobb. Ventijeik minősége sajnos nem a legjobb, össze kéne állniuk az AC-val Viszont a mostani ventim ami eltört 3 pines és Voltage módban tudja szabályozni az alaplap, mintha pwm-es lenne, kemény 12300ft volt a lap újan 1-2 hónapja. A zalmi soha nem lesz ár/érték bajnok, újan én se vettem még tőlük semmit.
-
csaby1984
tag
Király cucc, ha sok pénzem lesz veszek egyet!
www.sziget-elek.info
-
szacsee
nagyúr
"Egyébként ez is a szokásos Zalman minőség?" -attól függ mit jelent a szokásos, a CNPS 7000-es szériáig tartó minőséget, vagy az utána jövő minőség? Attól tartok, hogy a zalman azt a népszerűséget amit a CNPS7000-ig elért nem éri már utol.
Sajnos Zalman a felhasználók felét ott veszti el, hogy külön árulja intel és amd lefogatással, egyedi ventilátorral... bármilyen minőséget is képviselne ez már negatívum a "nagyokkal" szemben, akik mindenféle lefogatót adnak hozzá és általában a ventilátor akármelyik szabványossal helyettesíthető. -
Chaser
legenda
"Sajnos Zalman a felhasználók felét ott veszti el, hogy külön árulja intel és amd lefogatással, egyedi ventilátorral... bármilyen minőséget is képviselne ez már negatívum a "nagyokkal" szemben, akik mindenféle lefogatót adnak hozzá és általában a ventilátor akármelyik szabványossal helyettesíthető. " Ott a pont...
-
Jhonny06
veterán
El tudnám képzelni valamelyik pc-styleos minimal konfigban, ahol belül a legtöbb alkatrész fekete, zsírul nézne ki.
-
Bluegene
addikt
hát én amit zalmant vettem S478-ra(kettőt is mert a gyári gagyi volt) az hangos volt és porosodott
olyan porcicát gyűjtött a ventije alá, h csak na(sztem konstruciós hiba), [link]
ilyen volt, hangos volt
persze lehet h az újabbak jobbak és nem gyűjtik be a port
az asus slient knight-ban és a tx2-ben viszont nem csalódtam
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Psych0
őstag
vesz még valaki zalmant?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Cs_Laci
senior tag
Szépnek szép, de ár/teljesitményben versenyképtelen lesz szvsz. Talán a plexi oldallapos funboyok megveszik.
-
nagyúr
Kár, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. A 43 megmaradt, a 18 nem?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Quan-Chi
őstag
végre egy normális külsejű és felépítésű Zalman hűtő ... a 7000 óta eléggé leáldozóban van szegényke ... de ez nagyon tetszik ha nem lesz itthon horror áron lehet beveszek egyet ( lefekvés előtt egy pohár vízzel )
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
veector
senior tag
nagyon jól néz ki
a 43dB-ről meg tessék leszállni, mert azt 2200RPM-en produkálja, amit nem hiszem hogy valaha is el fog érni akár tuninggal is. -
Gerisz
addikt
válasz Jim Tonic #45 üzenetére
De az a 18db a mesében sem igaz. Hogy méri azt le?
Nekem is volt már nem egy Zalman hűtőm, de ezeket nem lehet elhinni. (mondjuk a többi gyártónak se)
De csak gyorsan összevetem a 2 mostani VGA hűtőm.
A vf1000-re max fordulaton 28db-t ír a gyártó a T-rad2-re meg 22.4-et.
Ha feltekerem a vf1000-et maxra akkor mindent elnyom a picsába!De egyébként jól néz ki, ha csak az lenne a szempont akkor megvenném!
veector: akinek produkálná mert kell a teljesítmény az nem vesz ilyet, mert kevés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest