Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
pár dologban hagy javítsalak ki, persze no offense.
Oblivion alatt az X2 meglátásom szerint a 4870et is elveri. Ezt már a netes tesztek is mutatták ahol újabb driverrel nézték. De én magam is kiteszteltem, ott vannak a cikkemben az eredmények.
Hogy más játékban szarabbul megy az megint más kérdés.
Továbbá az Illumination within, valójában nem terheli annyira a rendszert egyáltalán. Ami brutálisan terheli az a következők:
inik közül:
-uGridsToLoad növelése
-fák távolságának növelésemodok közül:
-Better Cities
-QTP3"És a CF-höz ki kell kapcsolni a Catalyst AI-t, amivel meg oda a kényszerített mód"
tökéletesen tudok kényszeríteni mindent driverből, és nem kellett hozzá nyúlnom semmihez.szerk:
#33) Geller_1972Ha tudsz németül, akkor úgy játszhatsz vele. Én anno játszottam német Oblival, teljes fordítás van, minden utolsó hang le van fordítva, és profi színészek által, szóval teljsen minőségi munka. Én anno német nyelvtanulásnak próbáltam ki, de nagyon szenvedtem és visszaraktam hamar az angolt.

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest