Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
ATI-nak nem megterhelő a magas minőség (sok tesztet csináltam, és a 8800GT-m előnye max grafikával szinte -ra olvadt a 3870-nel szemben max. grafikán), egyébiránt a grafikai modok terhelése kenterbe veri a 8XAA-t. Egyébként pedig de, komolyan zavarja a szemem (és nem egyforma a szemünk), még a nem Edge-detect is (persze juszt is nézem az éleket
), a topictársak a megmondhatói, hogy kiszúrtam a képeiken, ha nem 8XAA-t használtak
. Aki eddig látta a fullos képminőséget, az bizony nehezen éri be még 4XAA-val.Necc: Bocs, a topicban már teljesen természetesnek vesszük, hogy tudjuk: a Better cities és az Illumination within terheli le legjobban a VGA-t, és persze a QTP3. A többi másodlagos ezek mellett (a látótávolság és a fák láthatóságának növelése is kevésbé), még bizony a 8XAA is. Itt tényleg a maximum élvezethez szükséges minimum konfigra helyeztem a hangsúlyt.
hoffman_: Mondtam neked, hogy proci is kell a VGA alá. A min FPS-eid alig magasabbak, mint nálam a 3870-nel voltak, és a VGA-d ennél sokkal erősebb. Persze pont abban a helyzetben vagy, hogy a te procidat nem kifizetődő cserélni. 3870X2 bizony túlnyomórészt rosszabb a 4850-nél, ezt több volt X2, és jelenlegi 4850-tulaj megmondhatja. Nálam pl. a CF meg sem rezdült Oblivion alatt. Dolgozott mindkét kari 1000-rel, de csak 1 db 3870-em volt (driverekkel ez persze változhatott azóta). És a CF-höz ki kell kapcsolni a Catalyst AI-t, amivel meg oda a kényszerített mód!

TTomax: Hajrá!
(Nem volt megfelelő a segítség a topicban?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a topictársak a megmondhatói, hogy kiszúrtam a képeiken, ha nem 8XAA-t használtak
. Aki eddig látta a fullos képminőséget, az bizony nehezen éri be még 4XAA-val.
(Nem volt megfelelő a segítség a topicban?
)