Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Speed® #19 üzenetére

ATI-nak nem megterhelő a magas minőség (sok tesztet csináltam, és a 8800GT-m előnye max grafikával szinte -ra olvadt a 3870-nel szemben max. grafikán), egyébiránt a grafikai modok terhelése kenterbe veri a 8XAA-t. Egyébként pedig de, komolyan zavarja a szemem (és nem egyforma a szemünk), még a nem Edge-detect is (persze juszt is nézem az éleket ;] ), a topictársak a megmondhatói, hogy kiszúrtam a képeiken, ha nem 8XAA-t használtak :B . Aki eddig látta a fullos képminőséget, az bizony nehezen éri be még 4XAA-val.

Necc: Bocs, a topicban már teljesen természetesnek vesszük, hogy tudjuk: a Better cities és az Illumination within terheli le legjobban a VGA-t, és persze a QTP3. A többi másodlagos ezek mellett (a látótávolság és a fák láthatóságának növelése is kevésbé), még bizony a 8XAA is. Itt tényleg a maximum élvezethez szükséges minimum konfigra helyeztem a hangsúlyt.

hoffman_: Mondtam neked, hogy proci is kell a VGA alá. A min FPS-eid alig magasabbak, mint nálam a 3870-nel voltak, és a VGA-d ennél sokkal erősebb. Persze pont abban a helyzetben vagy, hogy a te procidat nem kifizetődő cserélni. 3870X2 bizony túlnyomórészt rosszabb a 4850-nél, ezt több volt X2, és jelenlegi 4850-tulaj megmondhatja. Nálam pl. a CF meg sem rezdült Oblivion alatt. Dolgozott mindkét kari 1000-rel, de csak 1 db 3870-em volt (driverekkel ez persze változhatott azóta). És a CF-höz ki kell kapcsolni a Catalyst AI-t, amivel meg oda a kényszerített mód! :Y

TTomax: Hajrá! :C (Nem volt megfelelő a segítség a topicban? :F )

Új hozzászólás Aktív témák