Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, azt nem tudom, miért hagyja ki a látótávolságot. Lehet, törölnöd kéne az ini-t, és elölről beállítanod a játékot, aztán az ini tweak-eket is, hátha valami apróság megváltozott benne.
Nekem mindenesetre 6MB cache-em van, és éppen csak röccenésnyiek a töltési idők, míg a 2MB cache-sel szerelt 6000+ rendesen beakadt hirtelen fordulásokkor. De erre írtam, hogy valami akadás mindenképpen meg fog maradni, mert Qarl barátuk ugyan meg4xezte a textúrákat, de az engine-t, ugye, nem tudta átírni ennek a lekezeléséhez.
Gondoltam, hogy BC-t mellőzöd...
Mondjuk 1-2 helyen úgyis van némi hézag az ablakok és a fényeik között (Bruma és Cheydinhal 1-1 ház), de engem különösebben ez nem zavar, mert annyit nem ront a játékélményen, mintha valamelyik mod nem lenne fent. Egyébként a BC-s városokban meg szépen el is lehet tévedni, hála az újabb utcácskáknak.
Nézted már a bravili videót? Egy kis hangulatos, esti körséta. Honlapomról, ill. Oblivion topicból letölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk 1-2 helyen úgyis van némi hézag az ablakok és a fényeik között (Bruma és Cheydinhal 1-1 ház), de engem különösebben ez nem zavar, mert annyit nem ront a játékélményen, mintha valamelyik mod nem lenne fent. Egyébként a BC-s városokban meg szépen el is lehet tévedni, hála az újabb utcácskáknak.