- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Én nem vagyok ennyire borúlátó. Persze az első két rész noir hangulatának egy jórésze a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ebből egy igazán istenesen jó játék. Persze a második rész sem volt már ugyan az, aki 10 éve a monitorra tapadva és körömrágva végigtolta az első részt az tudja, hogy az egy olyan mérce volt amit egyszerűen nem lehet (nem könnyű) felülmúlni!
Az első rész ridegségét nagyban meghatározta, hogy szinte folyamatosan a hófúvás süvítő hangját és a rendőrök szirénáit kellett hallgatnod így pedig egy igen depresszív elegye alakult ki a folyamatos paranoiának és az elkeseredettségnek.
A második rész más volt... Max részben új életet kezdett, a környezet sem volt már ugyan az meg valahogy a nyakadra sem jártak annyira. De ettől függetlenül kiváló epizód volt az is.
Szóval bizakodó vagyok. Kár azt gondolni, hogy az első kettő rész nem volt tömeghentelés, mert azok voltak, ahogy ez is az lesz. Csak most nem a hó süvít a füledbe, hanem az ötven fokos gatyarohasztó kánikula fog dobogni a halántékodban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest