- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Memóriakártya topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz maximilian4 #49 üzenetére
Nem tudom milyen jelensegrol beszelsz. Szerintem kicsit olvass vissza senki nem fikazott itt semmit en legalabbis ilyet nem latok exkluzivokrol volt szo arrol mondta el mas is a velemenyet. Ha nem egyezik a velemenyeddel akkor rogton fanboy vagyok meg offolom a topicot?
Erdekes hozzaallas.DummyBoy
Erdekes amit irsz pont errol a “szemlelet valtasrol” irtam a napokban valamelyik topicba.
Mondjuk ahogy en latom mindket oldalon van valtozas. Ahogy az elvakult ps hivok megfeledkeztek a grafika fontossagarol a masik oldalon ugy lett a grafika es a 4k kiemelten fontos azoknak akiknek eddig lenyegtelen volt. -
hitchins
őstag
válasz maximilian4 #47 üzenetére
Szerintem oda sem valo es offba tettem de elnezest ha valakit untattam.
Egyebkent nem vagyok ps fan (jelenleg azt hasznalom mert az igenyeimet jelenleg ez szolgalja ki ennyi).
X is van a csaladban sot x one x is lesz nemsokara de ez lenyegtelen.
Azert vagyok itt mert erdekelnek az xbox hirek. Most sem az ps-rol beszeltem hanem exkluziv jatekok hatasarol.
Szerintem ha valaki le meri irni hogy ps akkor nem kellene egybol raugranod.
Nem lehet hogy Te vagy kisse tul erzekeny?[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz maximilian4 #28 üzenetére
Milyen top10-es listát nézünk? Egyébként meg a játékeladások nem feltétlenül reprezentatívak ebben a témában, mert a használtjáték piac virágzik és a különféle account megosztások is torzítják a statisztikát. Az exkluzív játékok erejére meg a Nintendo a legjobb példa, ahogy arra is, hogy a nyers erő sem minden.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sirandrish
legenda
válasz maximilian4 #38 üzenetére
Hát az jó kérdés. Véleményem szerint nem a gép ereje a mérvadó a vásárláskor...
Aztán meg majd kiderülEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz maximilian4 #30 üzenetére
És azt is nézted hogy melyik gépre kelt el több?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz maximilian4 #33 üzenetére
Nem vagyok PS fan.Kár hogy ez jött le.
-
hitchins
őstag
válasz maximilian4 #33 üzenetére
Igazad van bar szerintem ez masik iranyban is megvan.
-
ProEvoFan
nagyúr
Inkább az az érdekes, ha az exluzív címek nem veszik rá az embereket, hogy PS4 vegyenek xbox helyett, akkor mi???
MS kb 1,5 éve nem hozza nyilvánosságra az xbox one eladásait, csak a süket marketing duma megy.Közben a PS4ből év végig az okosok szerint meglesz a 75-80 millió eladás is.Szintén az elemzők szerint, talán fele annyi xbox fogyott, mint ps4.Pedig a multi címek egyformán jelen vannak mind a két gépen.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A multiplatform címek PC-s eladásai is számítanak. És mivel sokkal több gépre jelenik meg, így egyértelmű hogy azokból több fogy...logikus.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest