Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
"nézzük meg majd a bitcoint 10 év múlva"
Kíváncsi leszek!De sokkal rizikósabb mint a PayPal. (nyilván)
Nekem van is, mert néha szoktam rendelgetni, Kínából.
Ebből kifolyólag a BTC-vel már nem fogok foglalkozni, még ha be is jön a buli. Ennyi fizetőeszközre már nincs szükségem. Ahol van/lesz BTC, ott már rég van PP! -
RyanGiggs
őstag
Köszi, elolvastam a cikket.
Személyes véleményem, hogy ez egy baromság!
Ez egy élő bomba, ami bármikor robbanhat, és robbanni is fog!
Ráadásul értelme sincs, a legtöbb, és a legnagyobb cégéknél még fizetni se lehet vele, ellenben a PayPal-al, ami valós pénz, és szinte mindenhol lehet fizetni vele. Ez egy buktavári piramis játék! Ebbe pénzt az életbe nem tennék, és nem is fogok! Úgyhogy a cikkhez visszatérve... nálunk is lehetne bitcoin ATM, csak nem sokan vennék hasznát neki. -
RyanGiggs
őstag
Holnap elolvasom a linket.
Szóval akkor ez egy hasonló netes fizetőeszköz!? (mint a PayPal)
Akkor ennek nem lesz könnyű felvennie a versenyt a PP-vel szemben, hiszen azzal már szinte bárhol lehet fizetni.szerk.: elolvastam még egyszer amit írtál.. 1BC , 625$ ér? Az majd 150ezerFt. Lehet 0.5 BC-ot is feltölteni? Vagy min 1-et? Ki tölt föl ennyi pénz?
-
RyanGiggs
őstag
Ennek egyébként mi a lényege?
Ez olyan mint a PayPal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Foxpost
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest