Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
Ebbe én is belefutottam.
DP-HDMI átalakítóval nem volt hang.
Mivel a kép is elment legalább óránként egyszer 1920x1080 felbontásban, (pár pillant múlva azért mindig visszajött) így inkább vettem egy DP portos monitort.
Tökéletes képem van vele 1920x1200 felbontásban.
Abban viszont nincs már hangszóró, így kisem tudom próbálni hogy adna e hangot DP porton a kártya.
Az eszköz kezelőben viszont látható egy HDMI eszköz:
Valószínűleg ez lenne a kártya hangkimenete. (mivel nincsen semmilyen HDMI eszközöm)
De mivel a HDMI csatlakozó nincs beültetve lehet mondani ez olyan mint "Mátyás király meg az eszes lány" esete.
Vagyis lenne hang a kártyáról, de még sincs.
Engem végülis nem zavar, de másnak problémát okoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Warships
- Escape from Tarkov
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Hardcore café
- Adventi kalendáriumok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest