Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG AZOTH "kiégés"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Vannak fent 70-be 2060-asok, a hűtésre érdemes odafigyelni érdemes egy picit jobbat választani belőle, nálam 70 fok alatt van a Gainward phoenix gs egyedül a path of exile amiben eléri a 70 fokot. Szerencsém volt mert ismerőstől vettem aki hétvégenként játszott csak vele. A Mi8-at 28-ba raktam fel, és pár óra alatt el is vitték ennyibe.
75 körül ki lehet fogni RX5700-at, amivel szerintem jobban járnál, szinte mindenhol kicsit erősebb a 2060-tól és csak 8gb a vram. Persze a 2060 super lenne a legjobb, de bármelyik esetén lenne tartalék még a vga-ba ha upgradeled egyszer a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Synology NAS
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest