Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
A karakter animálása olyan, mint a Hitman-ben: merev, darabos. Mint ha egy botsáskát irányítanál. Ruganyos, dinamikus karakteranimációra gondoltam, ami szerintem attól még, hogy RPG-ről és nem platformjátékról van szó, megvalósítható lenne, csak mint ha erre a fejlesztők szándékosan nem fordítanának figyelmet.
-
Xirtam
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
K.O.T.O.R nál pont ez volt a necces hogy leírta az egész mondatot amit mondani fog és nem is mondot semmi! Itt meg inkább csak RÁ UTALÁS van , hogy mit is akar majd mondani!
Mellesleg ha neked ebben kidolgozatlan és merev karakteranimáció volt akkor te nem a Mass Effect-tel játszottál! 
-
DEV_NULL
őstag
jóez még most is, nincs vele semmi baj

-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem ez pont jó volt benne, hogy csak rövidített szövegek közül kellett választani, és "film"-be illeszkedő szöveget mondta el a karaktered, ha elég gyorsan nyomkodtál, akkor tök folyamatos párbeszédek alakultak ki, akár egy filmben.
-
-
Xirtam
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
Nekem életem legjobb játéka lett 17 óra alatt kitoltam és felse álltam nem engedet el! IMÁDOM!
Mellesleg persze hogy a 2. rész jobb lesz első rész hibáiból tanultak stb. kapták a visszajelzéseket és hát én úgy vagyok ezzel hogy ha story akkor BioWare!

-
Valty
aktív tag
Ez egy irtó nagy játék volt

Most, hogy így megláttam kedvem lett játszani, nyáron elő is veszem

-
Eagle16
addikt
Bizony hogy jöhet, minél hamarabb! A Mass Effect az utóbbi évek egyik legjobbja, nálam valahol a Fallout 3 szinjén áll, mert azt sem bírtam abbahagyni, reggel elkezdtem aztán csak repült vele az idő
A mai játékok között igazi gyöngyszem az ilyen, annak aki szereti a stílust.
Eleinte nekem is nagyon összetettnek tűnt, de aztán pár óra elteltével már rutinosan mozogtam a Normandia-n. A történet meg lebilincselő, egyedi, érdekes és izgalmas, szerintem ezért nem bírtam abbahagyni
-
twollah
nagyúr
válasz
bishoplogan
üzenetére
Meg a vontatott jatekmenet, hogy minden kerdesre n+egy valasz volt stb.
Eleg vontatottnak tunt igy a jatek. -
bishoplogan
senior tag
Pedig hozzá lehet szokni, viszonylag kis terű volt, így nem is lehet eltévedni sem
-
twollah
nagyúr
Par honapja kivancsisagbol elkezdtem jatszani vele, de nekem sajnos tul bonyolultnak tunt a jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Gombászkönyvek egyben
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg ha neked ebben kidolgozatlan és merev karakteranimáció volt akkor te nem a Mass Effect-tel játszottál!