- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Az IGN-en azt írják a DLC a Hammerhead lesz (Firewalker pack) és hogy a korábbiakhoz hasonlóan ez is ingyenes lesz.
-
Scherier
csendes tag
A mi nap az egyik elektronikai áruházban olyat láttam DVD tokban hogy Bioware pontok. A Dragon Age és a Mass Effect 2 van az elején és 1600 pontot kapsz azt hiszem 3 vagy 4 rugó volt. Nem akarok vészmadárkodni de ez nem jó jel
-
Vistaboy
veterán
Én úgy látom a dolgokat - és sajnos csak remélni tudom hogy igazam van, de ezúttal optimista vagyok -, hogy a "Project Ten Dollar" akciót pont arra találták ki, hogy az új játék vásárlói INGYEN kapjanak olyan tartalmakat, melyekért a használt játékhoz jutóknak fizetnie kell.
Amennyiben minden DLC-ért külön kellene fizetniük a használt játék tulajoknak, úgy lenne némi lehetőség arra, hogy még az eredeti játék tulajdonosai is pénzért vegyék meg azokat.
DE!
A "Project Ten Dollar" arra a kódra vonatkozik, amivel aktiválod - jelen esetben - a Cerberus Network-öt. Tehát amennyiben aktiváltad - akár 10 dollárért vásárolt, akár a játékhoz kapott kóddal -, onnantól kezdve AMI ODA FELKERÜL, azt ingyenesen töltheted le, extra költség nélkül.
Amennyiben az EA olyan DLC-t akar kiadni a Mass Effect 2-höz, ami nem ingyenes, akkor is meg tudja azt oldani - elvégre ha pénz behajtásáról van szó, akkor az emberi leleményesség határtalan -, de NEM A CERBERUS NETWORK-ön, mivel a szerződés (és az akció) szerint MINDEN TARTALOM INGYENES, ami oda felkerül. Tehát külön kell azt kiadniuk egy máshonnan letölthető vagy üzletben megvásárolható dobozos kiegészítő formájában, amiért pénzt kérhetnek.
Amennyiben mégis külön pénzt fognak kérni a Cerberus Network-ön lévő tartalmakért, azzal a saját akciójukat és ígéreteiket árulják el, amit az új játékok vásárlóinak tettek. Márpedig így még inkább kevesebben vennének új játékot ezentúl.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
planbmokus #30 üzenetére
Tuti, ne is erőlködj, soha nem fog csatlakozni.
-
L3zl13
nagyúr
"Once you are a member, Cerberus Network content is available to you at no extra charge."
Ez a mondat kétféleképp fordítható magyarra, szerény angol tudásom szerint:
1. Amint tag lettél, a Cerberus Network tartalom elérhető lesz számodra minden további fizetség nélkül. -> Minden DLC ingyenes.
2. Amint tag lettél, Cerberus Network tartalom lesz elérhető számodra minden további fizetség nélkül. -> Kapsz valamennyi ingyenes tartalmat.Tudtommal mind a két fordítás helyes.
Szurkolok, hogy minél több DLC (ha lehet akkor mind) ingyenes legyen, de mint írtam fentebb, kétlem, hogy hosszabb távon (ME3 megjelenéséig) érdekében állna a BW-nek ingyen gyártania a tartalmat.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
PowerBuldog #20 üzenetére
Felhívnám a figyelmet a "legtöbb" szóra...
-
-
Vistaboy
veterán
Végső érvként hagy idézzem a játék hivatalos honlapjáról:
"Included in each copy of Mass Effect 2, for both PC (digital and box) and X360, there is a Cerberus Network card with a unique single-use code. Login to the Cerberus Network in Mass Effect 2 and register your code to enlist! Once you are a member, Cerberus Network content is available to you at no extra charge."
Szóval ha nem lesz ingyenes a DLC, akkor az olyan pofátlanság lenne az EA részéről, hogy csak na.
-
Vistaboy
veterán
Nincs, de akkor nem lenne értelme az egész "Project Ten Dollar"-nak.
Ha az új játék kódjával is fizetni kell értük, akkor mi értelmük? Szerintem az lesz, hogy ingyenesek lesznek, de nem lesznek olyan komplexek, mint egy fizetős kiegészítő. A Dragon Age mintájára a Mass Effect 2-höz is kiadhatnak még kiegészítőt, amiért fizetni kell.
-
Vistaboy
veterán
Konkrétan ki van jelentve, hogy a Mass Effect 2 "Project Ten Dollar" játék. Tehát ebbe a projectbe tartozik. Konkrétan ez az első játék, amiben debütált az új rendszer a Cerberus Network-el.
"Every EA game, starting with Mass Effect 2, will now come with a code which entitles the user to free content. If someone buys the game second hand, they'll then have to purchase the code from EA for $10 dollars."
-
Vistaboy
veterán
A "Project Ten Dollar" akció értelmében mindenkinek, aki újonnan vette meg a játékot, annak ingyenesek lesznek a DLC-k. Legalábbis erről szól a dolog. Amennyiben nem így van, akkor ezzel az EA nagyot bukik, hiszen ezt reklámozza már jó ideje.
A Dragon Age esetében ez máshogy van, mert az még nem része ennek az akciónak. Ott a megjelenéskor sem adtak minden DLC-t ingyen a játékhoz.
-
Rexdemon
aktív tag
planbmokus:
A ME2-ben nem lehet az öreg Wrex-el játszani,ha kiengeded Gruntot a tartályból,ha nem.
Fontosabb dolga van neki annál ^^ -
gábbor
tag
válasz
planbmokus #11 üzenetére
Szerintem nincs mód arra, hogy Wrex legyen a csapatod tagja a második részben.
-
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
A DAO (sőt ME1) DLC-k fele fizetős, miből gondolod, hogy az ME2-nél ez nem így lesz?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Hát, pedig elég biztos vagyok benne, hogy a BW nem azért dolgozik a játékon kiadás után még évekig, hogy semmi pénzt ne lássanak belőle.
Előbb-utóbb el kell kezdeni pénzért árusítani a DLC-ket.Igaz egy Zaeed vagy gondolom hasonló nagyságrendű Kasumi önmagában nem tünik sok tartalomnak, de ha így elaprózzák és soha nem kérnek érte pénzt, akkor soha nem lesz fizetős DLC.
-
Scherier
csendes tag
Azért ebben van igazság, hogy 20percenként játszam újra
Lehet év végén kellett volna megvenni, addigra egy halom dlc-vel biztos kétszer olyan hosszú lesz. De háát ki bír olyan sokáig várni.
Én még mindig várok egy "Liara csak megjátszotta magát az irodába amúgy imád téged, és örömmel csatlakozik a csapatodhoz és az ágyadhoz" dlc-re -
planbmokus
senior tag
Én tuti, hogy nem egyszer fogom újra játszani.
Az első részt csak egyszer csináltam meg, de a második vége után úgy vagyok, hogy elindulok egy teljesen más irányba.
A pécsi 576-os dolgozókkal beszélgettem és ők is mondták, hogy kinek senki nem halt meg, van akinek 1-2, van akinek az egész csapat.
Én már azt sajnáltam nagyon, hogy Wrex-et megmentettem az elsőben, de azért nem tudtam felvenni, mert Bakát a 2-ben meg kiengedtem a tartályból. -
sidig
csendes tag
Legalább így értelmet nyert a billentyű kiosztásban miért van jármű is
-
elithun
őstag
válasz
PowerBuldog #7 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor ez a DLC jól kiegészíti a játékot, nem úgy, mint a többi kifelejtett letölthető tartalom.
-
Ryuu
tag
Várjuk ezt is örömmel...
-
elithun
őstag
+20percért nem játszom újra a játékot., már ha valaha megveszem persze.
Bocs,hogy ennyire negatív vagyok,de az eheti kiadó hírek teljesen kisokkoltak. -
Brutális eb
addikt
Még egy friss társ?
Nem tudom az alapjátékban is túl nagy volt a társaság nekem.
Inkább lett volna kevesebb de részletesebb kidogozással.
Azért várom nagyon. -
aram01
nagyúr
ez az a gém ami vegyes érzelmeket kelt bennem.szeressem vagy ne szeressem?
-
Zsankee
aktív tag
Kasumira en is kivancsi lennek, szerintem erosen varhato.
Mar csak az a kerdes, hogy fizetos dlc lesz-e, amit valoszinusitek, mint a Dragon Age eseteben, vagy ingyen hozzaferheto a cerberus networkon keresztul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Belső információk szerint a BioWare a márciusban megrendezésre kerülő GDC-n mutatja be a Mass Effect 2 következő DLC-jét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest