Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Igen. Indításnál el lehet kapni azt, ami villog. Az +500k-t ad. Utána viszont tényleg szívás. A középső karral nagy ritkán sikerül felküldeni a bumperek közé, ahonnan vagy felpattan, vagy nem. És ha fel is pattan 1:3hoz az esélye, hogy jó helyen megy. Az Orbitokon keresztül még nem sikerült megérintenem őket
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Valami hatékony módszer a szorzók kipörgetéséhez? 2x-nél többet még nem sikerült elérnem
üdv, föccer
-
ruti
Közösségépítő
civil war-ra egy szavazat
-
maross
nagyúr
En minden heten felajanlok egy asztalt.
Szerk: es ha mar temanal vagyunk, szavazzuk meg a jovo heti asztalt, hogy legyen mit kiirni. Masolva a multkoribol. Lehet figyelembe kene vennunk, hogy mik lesznek/nem lesznek a humble pakkban, ne fizessunk duplan. Roviden: valassszunk olyat ami nem lesz benne, ha kijon a humble, onnantol kezdve ugyis dozsoles lesz. Ahogy latom egyik sincs benne, mert a marvel pack-eket ad. De hogy ne legyen kesobb egyhangu, mehetunk excalibur-re vagy splosion-olni.
"Minimum 1 USD-ért (összesen, nem darabonként!):
* Core pack
* Zen Classics Pack
* Paranormal Table
* Epic Quest Table
* Earth Defense Table
BTA esetén a fentiek, plusz még ezek is:
* Star Wars Pack
* Marvel Pinball Avengers Chronicles pack
* Marvel Pinball Original Pack"Johetnek a javaslatok, melyik versenyzot szeressuk:
Excalibur
Mars
Marvel: Civil War
Marvel: Fantastic Four
Ms Splosion Man -
maross
nagyúr
válasz
Detektor #591 üzenetére
Olvasd el a table guide-ot (jatek kozben esc, es table guide menupont), bar ennel kimerult a "lodd ide ketszer, es elindul ez a mission" ismetleseben, de azert jo tudni rola. Ha pedig mar jatszottal egy oracskat, akkor nekieshetsz a csaba altal linkelt nagyobb table guide-nak.
Egy pillanatnyi eredmenytabla:
-
Detektor
tag
Kipróbáltam a Mars asztalt. Az elején voltak kételyeim a táblát illetően( a sci-fi asztaloknál vagyok így)
Aztán később ahogy el kezdtem vele játszani, lassan rádöbbentem, hogy
ez az egyik legjobb asztal, legalábbis számomra. Szinte majdnem minden adja magát.
Sok lehetőség van benne. Talán több is mint az eddigi asztalokban, amiket próbáltam.
Pedig idáig a Pasha volt a favorit
Úgy érzem ez a Mars asztal jobban össze van rakva.
Lehet, én vagyok béna de a Pasha-ban nem akarnak összejönni a Mission-ok, illetve
az aktiválható Story-k. Pedig próbáltam követni a jelzéseket.
Irány a Mars! -
Detektor
tag
Én is jelentkezem a Mars versenyre.
Steam nevem : Detektor -
csaba951
veterán
-
sto1911
veterán
Nalatok csinal olyat a jatek, hogy egyszercsak kilep az asztalra, mintha az az istenverte sticky keys kapcsolna be? Mar kikapcsoltam mindent, megis kilep, aztan vagy vissza tudok lepni vagy nem. Rohadt idegesito
Win 8.
-
Detektor
tag
Bocs, a verseny, miképpen zajlik?
Valaki csinál 1 Tournament-et, vagy 1 Challenge-t, és arra kell bejelentkezni?Átírtam a Steam-es nevem detektor-ra, ahogy itt is szerepel,
át is íródott a régi nevem detektorra a leaderboards-on a játékban. -
maross
nagyúr
bigyon kivul kell még valakinek mars tabla?
-
thozoo
tag
válasz
Lucas Kane #576 üzenetére
Csatlakozom, gratulálok minden szellemirtónak... ezekre a pontokra nem tudok mást mondani...
-
maross
nagyúr
akinek nincs meg az asztal,es mar most jatszana, szoljon ram steamen.
-
sto1911
veterán
válasz
Lucas Kane #571 üzenetére
Szerintem annyira nem volt irrealis ott a pattogas, hisz fuggolegesen kellett loni a golyot. Engem szimplan idegesitett
Nekem ossz. 5 jatekot szamolt, osszesen 2h 40m jatekkal - sokkal tobbre szamitottam. Extra ball 10.
@(#572) maross: onzo modon remelem nincs olyan
-
maross
nagyúr
Tiz perc mulva lezarul a a verseny, kerunk mindenkit aki 800 millional jar, hogy 6.59-kor pontozodjon ki
.
-
Lucas Kane
tag
A szellemírtósdi nekem bejött. Igaz hogy irreálisan pattog a golyó, de gondolom ez volt a cél. Én mindkét kart felemelt állásban hagytam, gyakorlatilag fordítva használtam, mint a szokásos. Így mindig megfogtam a golyót (egypárszor azért elfolyt a két ütő között) és nem volt pattogás. Ufo-ért 1 milla, teljes szellemírtás 4-6 M. A lejövő golyót meg sokszor lehetett megfogni és visszalőni a házba.
-
thozoo
tag
A Mars pálya nekem elsőre nagyon bejött.
Pont, mint a múlt héten: jelen pillanatban első vagyok, persze még el sem kezdődött a verseny.
Nincs kétségem afelől, hogy lentebb leszek, viszont nagyon élvezem ezt a pályát, szuper!
-
Agyzuzo
addikt
Nekem a "majdnem" 10 misivel:
Games Started 34
Games Played (befejezettek) 8Én ezzel a szutyok pályával vagyok úgy, hogy egyszerűen vonzza a lyuk... De a kickback-al rendszeresen beszoptam, mert az egyik átbökte a golyót a másikba és lement... Volt hogy 2x egymás után, kb. 5 percen belül. Komolyan nem vágom, más konfigon másképp működik a golyó, vagy ennyire béna vagyok?
Ja és a legjobb hogy a kilövésnél vagy skillshot, vagy egyből leszalad (ilyenkor szerencsére megmenti a golyót először, de volt hogy 2x egymás után leszalad, mintha húznák
).
-
maross
nagyúr
Play time 3h 12min
Games Started 14
Games Played (befejezettek) 5
Extra Balls Win 5 <- ez erdekes, meg mertem volna eskudni hogy a 640millios korbne is volt minimum 5.
Skillshot/Double Skillshot 35/23
Bonus multipliers 36/Nessie hits 33 <- ezekbol probaltam extra labdat
Video mode 33/28 started/won <- ezeket szerettem, konnyu pont, a 3-tol 18 milliot fizetA 650millas kor 1 es haromnegyed ora korul lehetett. Izgi volt vegig, csak mar csokkent a koncentracio, de nem akartam masnapra hagyni. Ami nem tetszett benne: tul nehezek voltak az extra ballok (bar ezt szerintem be lehet gyakorolni par oras magneskezeloi tanfolyamot elvegezve). A haunted house-rol ne beszeljunk, az otlet jo, de azon kivul hogy csak nyomtamnyomtam a gombot hogy le ne essen a golyo, es imadkoztam hogy pattanjon mar valami jo helyre, nem volt tul nagy elmeny.
Ami tetszett: jol be lehetett vedeni kickback-el es magna save-vel a palyat. Nem kellett volna ennyi extra ballt hozzaadni, sokaig jatszhato a palya azok nelkul is. Amugy pozitivan csalodtam benne
.
-
ruti
Közösségépítő
a múltkorihoz hasonlóan röviden kiértékelném a táblát a saját szemszögemből:
(mivel több időt a verseny zárásáig nem vagyok hajlandó beletenni)
szóval nekem alapjaiban tetszik a pálya, könnyű - egyáltalán nem szivatós, mint előzőleg számítottunk rá
ritkán esik le a golyó, és olyankor is visszahúzható a mágnesselgyakorlatilag másodszor ültem neki, amikor kijött a 244 milla, mindez a részletes ismertető elolvasása nélkül, mert úgy éreztem, hogy minden adja magát az asztalon, és szándékosan magamtól akartam felfedezni.
rengeteg az extra ball lehetőség, és könnyű is megszerezni, könnyű szerezni multibab-t is, amikor is könnyű bent tartani a golyókat
könnyű a szorzót is maximálni, viszont a szorzandó alappontszám sosem sikerült nagyra.
tetszett az alsó spinner úgy önmagában,
és tetszett a skill-shot-double s.s.-super s.s., 2 milláért, könnyen volt meglőhetőtudatosság nélkül kb. 1,5-2 óra játékidő kellhet a többszáz millióhoz, nyilván utánaolvasva a nagyobb pontértékű küldiket kell választgatni, ezáltal a score/min arány javítható
enélkül viszont unalomba hajolhat, mert elég lassú a pontgyűjtésviszont extra ball birtokában ugye könnyedébben játszik a játékos, ezért görcsös koncentráció miatt nem hullik le a golyó
először kellett variálnom a nézőponttal, mert a megszokott szögekben kitakarnak a bal felső feliratok, illetve az alsó karok és a csatornák nem jól láthatók
golyó visszahozást asztalrázással nem tudtam csinálni, mivel olyan széles a csatorna, viszont magna save-el igenszerintem 2 óra játékkal lehet egy jó eredményt elérni, ennyinél már rágörcsölök ha billentyűvel játszok, és beleunok
de majd remélem a helyezettek megmondják, mennyi játékidővel, mennyi tudatossággal, és hány labdával játszottak annyit. -
maross
nagyúr
Ha valakinek kell még mars tabla, kerem jelezze idoben, mert perpill pont annyit szereztem be, amennyit kertetek. Nem akarok foleloni, mert mar paranormalnal es epic questnel is sikerult, es mindegyik darabot eleve bukoval szerzem be (ugy meg plane, hogy azota is a raktaramban uldogelnek).
-
maross
nagyúr
-
sto1911
veterán
válasz
Detektor #550 üzenetére
Eleg jol sikerult a Pinball Arcade, rengeteg jo tablaval, de az ara horror (bar ahogy nezzuk). A postprocesst erdemes kikapcsolni, mert azzal ugy vilagit nehany helyen az asztal, mint a karacsonyfa. A menut viszont egy az egyben atvettek a tabletes verziobol (nehany jatekmenetbeli hibaval egyutt...), az ocsmany lett.
A Paranormallal meg az a bajom, hogy tul sokat akartak osszehozni. Rengeteg uto van, az ember csak kapkodja a fejet eloszor, aztan meg ha megismerunk par trukkot, akkor szerintem tul unalmassa valik. A szellemeket pl. egyszer nem csinaltam meg, tul neheznek talaltam a jutalomhoz kepest, mig ott kiutogetem a szellemeket, annyi ido alatt a bumperekkel is osszeszedek 20M-t.
Aztan ott a kocka, eleg nehez a tobblyukast megtomni, bar biztos nem lehetetlen, inkabb a tutira mentem, mint a kiserletezesre.
Eleg is volt belole ennyi, bar vannak nagyon jo otletek benne, a Chupacabra szemgolyoi pl. kifejezetten tetszettek
-
banhammer
veterán
Tablettel is lehet nevezni a játékba?
-
Detektor
tag
Jól jönne egy leárazás az biztos.
Még aki nem próbálta esetleg ki, annak érdemes lehet, a Pinball Arcade nevű
programot. Szintén Steam-en, alapból benne van az Arabian Nights tábla, nem rossz. Azért nem
teljesen úgy pattog a golyó mint az eredetibe, de ahhoz képest jól megcsinálták. -
Detektor
tag
Az eredeti van meg(steam), csak a Spider Man-es tábla nincs megvéve.
És ennek a táblának a demo-ját próbáltam ki. Lehet, hogy csak a demo nem jó,
mindenesetre nem merem megvenni ezt az asztalt.
Az Excalibur-t vettem meg, a Pasha-t, Bio Lab-et, Earth Defense-t, Rome, és a Secrets of the Deep.
A Spider man is érdekelne, de hogyha nem jó a tábla, akkor azt inkább nem.
Amúgy szerintem nagyon szép a grafikája ennek a pinball-nak. Tetszetős. -
Detektor
tag
Valaki játszott már a Spider Man asztallal?
Nálam mindig elakad valahol a golyó, és utána nem engedi el, plusz
a golyó hangja is egyfolytában ismételgeti magát, mintha nem tudná kiadni az
asztal. És lefagy a tábla.
Találkozott már valaki a Spider Man-en ilyen hibával?
Igaz, csak ennél az egy asztalnál volt problémám ez idáig. -
eami
veterán
úgy néz ki pár hétre kiesek a versenyből, mert szervizben van a laptopom :'(
-
maross
nagyúr
ha 4 akkor 4
.
-
ruti
Közösségépítő
4.
-
maross
nagyúr
Mit szolnatok hozza, ha a jovo heten a mars tabla mellett az ingyenes tablat is bevonnank? A helyezesek osszeadodnanak a ket tablan.
1)jo, szuper otlet
2)jo, de akkor 2 hetes legyen a verseny
3)inkabb parhuzamosan fusson a marssal, egy kulon dijert
4)inkabb hagyjuk a retekbemas: az oldalamon elhelyezett reklam nem sok embert hozott a konyhara, ketten megkoszontek hogy felhivtam ra a figyelmuket, ennek orulok, de a versenyre nem nevezett senki.
-
maross
nagyúr
válasz
Lucas Kane #525 üzenetére
Mai sikerelmeny, sikerult magna save-el visszahozni, ketszer
-
Lucas Kane
tag
Én csak az 'egylukas izét' szoktam választani a multiball-hoz, mert egyszerűbb megcsinálni, ráadásul a többinél útban vannak a csápok, azt nem sikerült még megoldani. A 10x szorzó elég sokszor bejött.
sto1911/Vihar #39-edik, nem rossz ^^
Legközelebb meg sem állok az 50 milliárdig. -
maross
nagyúr
válasz
Lucas Kane #523 üzenetére
Nekem valahogy ezek az extra ballok nem mennek. Szellemirtasrol ne is beszeljunk, nagyon utalatos
. Skillshot meg aligator megy, de a bonyolultabb multiballokat még el se tudtam inditani.
sto1911/Vihar #39-edik, nem rossz ^^
-
maross
nagyúr
válasz
Lucas Kane #521 üzenetére
Mennyi ido es hany extra ball volt ha szabad kerdeznem?
-
csaba951
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
Lucas Kane #511 üzenetére
akkor elmeselhetned hogy kell, egyik videojatekban se tudtam csinalni semmi hasznosat
-
maross
nagyúr
válasz
Lucas Kane #509 üzenetére
Igen, eleg erdekes. Kivancsi vagyok, hogy aki ezen 41 milliardocskat csinalt, az mennyi ideig jatszott.
-
Lucas Kane
tag
Jó kis pálya. Szemkifolyás, epilepszia garantált. Vajon mit szívhattak a készítők?
-
eami
veterán
a fenébe! nem voltam elég gyors hogy csináljak arról screenshotot, hogy épp megelőztem marosst
-
maross
nagyúr
gtome is bedobott egy asztalt a kozosbe, igy mar az elso ket helyezett fog nyerni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest