Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Ennyire futotta ;(. De a Captain America heten harom dijazott lesz
For the record:
Okt27-Nov3, Epic Quest verseny dijazasok1. Maross - Captain America asztal
2. Ratbag/Marmonkanna - Captain America asztaleladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Akkor ezt még kivarom, butasag lenne tultolni . Engem nem szeret ez a tabla..ahhoz kepest hogy 13-18millios bonuszokat ad minden quest, borzaszto keves ez a 100millio koruli eredmeny amit produkalunk.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ilyen hozzaallasal ezer forint lesz . 4 ora van még hatra, szerintem nem jatszottam annyit osszesen a captain america asztalon.
szerk: hazudtam, 4ora 9perc. Jo ez a stat, itt van még par erdekesseg:
64jatek, ebbol 15ot befejeztem be
2 extra ball, yess.
1 tilt
25 balls saved
39% adhesivex started
0% archives win[ Szerkesztve ]
-
Koszi, #21, kb 1.45-re saccolnam idoben. De meg lehet nezni, Overallnal gorgovel lehet tekergetni. 10. hely még nem annyira elrugaszkdott a masfel milliardjaval, de hat az elso a 41-gyel..cöh..embertelen
-
-
-
föccer
nagyúr
-
-
-
-
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1051 üzenetére
míg nem írtad fel se tűnt ez a 11+1 felirat..
ami gusztustalan inkább az a minimális idő (a scene-khez, kickbackhez) ill. ahogy képes viselkedni a golyó oldalt...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
föccer
nagyúr
válasz sto1911 #1135 üzenetére
No, akkor ezen már lehet, hogy játszani is fogok
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1189 üzenetére
ha nem nézzük csak a saját overallját akk is kevés (az a 2mrd első az hihetetlen, azt sztem berobotolta bal felső ütővel )
most toltam egy nem rossz kört, igaz ultimot nem tudtam legyőzni, s kaptam érte vmi kemény 60M s ehhez kellett legalább 3/4 óra játékidő..ezt akárhogy számolom kevés...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
-
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1272 üzenetére
szép volt, de bocsi
mert vmelyik idiot "randomizert" tett a az összes rugó/labdakilövős részhez -.-
ami Ave-, első nap még látványos s jópofa volt még, az azóta már idegesítő lett
minden villog ész nélkül, de h ezekből melyik lenne fontos, hát azt találd ki, vagy ahogy nálam (is) van, egyszer csak elindul vmi
ami kitűnik az a BW quinjet multiballja, azt normálisan megvilágítja h ide lődd
Vasember röpdös ész nélkül nehogy lásd a golyót..meg ha Thor-os akkor ő is
a kickback ha nem Sólyomszem golyó, akkor elég macerás összehozni, erre még jön az h szépen fellövi a rámpára hátha onnan megkapod köténybe
viszont a ballsave az nekem tetszik, elég sokáig van, s minden golyónál külön isHa jól vettem ki akkor vmennyire a filmet próbálná követni, akárcsak az SW asztal
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1274 üzenetére
hát egyelőre csak sejtéseim vannak, mi mit csinál, de pl h. a közép mikor meg miért forog el az abszolút homály, vagy hogy CaptAm mikor tűnik el egyből kilövés után közép lyukban, máskor meg nem
szóval sok itt a talánynem t'om mélységnek lehet-e nevezni mikor színes rágógumikkal kell játszani
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1312 üzenetére
csak 2,3M mint a képen is látszik
már csak thor-spinnerrel kellett volna pár pörgetés h bejöjjön a hulk vs thor, s utána jöhetett volna a második megahipermultiball, de hát csak volnagtome
1,3,5,9 , de a pasha 1. már játékidőn túl volt[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1404 üzenetére
hát nem tudom, én úgy vettem észre h csak akkor aktivizálódik ha szélen megy ki az érzékelőnél, középnél meg ha villog a shootagain (erre még nem jöttem rá h mi adja, de kilövés közben ugyan úgy whip felirat villan fel )
viszont az animációs küldik elég nehezek már, amikor lőni kell vele ott abszolút nem tudom mire kéne célozni, ráadásul ha bal ütővel ütöm fel rengetegszer azzal nyit h "miss" mert már lövésnek veszi (elég idióta ötlet volt ütő billre tenni a lövést , miért nem volt jó a szokásos kilövés-lövés párosítás )
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1465 üzenetére
tanulság, ne olvasd el a guideot
melyik az a fejjel lefelé játékrész , ill sw portáló golyó?
igen sztem is a kamra a nehéz lövés, ill ahogy írtad veszélyes is, de hát kell a végigjátszáshoz az is, sajnasztem ezekhez nem fognak már nyúlni, max az fx3ra
-
cor
őstag
válasz sto1911 #1467 üzenetére
jahogyja azt hittem itt is van olyan
nem tudom h jönne-e csak arra írtam h sztem már nem fognak ebbe belepiszkálni
viszont a legtöbb esetben a végigjátszással jönnek az extra pontok is, (pasha 3x ment végig, SWep csak 1x, de az nehéz is, marvel Ave is 1+)
sztem eredeti nem lesz ebben, vagy van egyáltalán?
eredetire ott lenne a VisualPinball, néha macerás de teljesen jó, én eddig azzal nyomtam...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest