Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Nem mondtam, hogy nincs igazad. Szubjektív vélemény, de én lehúzásnak tartom.
Ami a pályákat illeti, én elég sokat jártam arra amit írsz és igen, ott volt ez. De azután megszűnt és jó ideje abba is hagytam.
A grafikát meg nem értem. Most nézem az Aliens előzeteseket és ha valami csapnivaló videoban, az az. A BF3 nekem elég volt.
-
Xaels
félisten
válasz
Luperator
üzenetére
Én megjelenés óta aktívan játszom. Akkoriban amikor megjelent mint írtam 1 forinttal nem került többe a Limited Edition mint a sima és kaptál hozzá egy DLC-t ajándékba ami 3.500körül volt megjelenésekor. Ne mond nekem, hogy ez "rábaszás"...
Ezek a csalások mai napig meg vannak. Nincsenek kevesebben és a csalás védelem sem szűri őket ki. Lehet jelenteni őket a DICE-nál és ők eldöntik, hogy Bannolják őket vagy sem. Viszont a legtöbbjük rendszerint olyan szerverekre jár ahol gyorsan lehet sokat kaszálni. Ilyen a 64fős Metro Only például. Én a kezdetekkor sem találkoztam több csalóval mint most, mert elvből nem jártam ilyen szerverekre.
-
aAron_
őstag
válasz
Luperator
üzenetére
nekem kb 350 órám van bf3 multijában, eddig kb 3x találkoztam egyértelmű cheaterrel
szerintem inkább csak azok szívták meg akik megvették az első dlc-t majd a prémiumot is megkellett nekik
én sem látom milyen újdonságot tudna hozni a 4, azt már tuti nem veszem meg egyből
-
Luperator
tag
Akkor egy kiegészítőt kaptak meg az ötből. Így nézve én nem bántam meg, hogy nem azt szereztem be. Mikor egy kiegészítő volt 4 ezer és van belőle 5... Számomra nem tűnik akciósnak az, hogy egyet odaadnak belőle.
Nem tudom, Te mikor játszottál vele, én kiadás utáni két hónapban. S akkor volt az, hogy megvolt a spawn és a pálya másik végéről lövöldöztek ki vígan, míg neked esélyed sem volt eltalálni. S a szerverek java részén ment ez. S ez csak egy példa, ami eszembe jutott.
-
Luperator
tag
Akkor nem kell idén BF3 Premium Editiont venni. Akik anno megvették a Limited-et, mondhatni ráb@sztak, aztán lehetett kicsengetni a többi kiegészítőt, annyiért mint az alapjátékot összességében. Megvettem a simát, majd meguntam, eladtam. Most ugyanannyiért kapnék fent említettet, minden extrával, csak kedvem nincs felhúzogatni a karaktert benne.
Ha úgy vesszük, a grafika nem volt gáz, a co-op és a single viszont gagyi. Igazi multiplayer volt és mikor megszüntették a rahedli csalási lehetőséget, élvezhető is. Szóval, nem tudom mi újat tudnak ebben kihozni? Tele van annyi cuccal, hogy kihasználni nem lehet őket.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Nekem úgy az egész modern kori játékipar nem jön be. A legtöbb arról szól, hogy kövesd a jelzett útvonalat, nyomd meg az E-t a messziről villogó valamin, stb. Ész nem kell semmi.
Már előre rettegek a Rome II - Total War miatt is. Az első részével mai napig sokat játszom, pedig már nem vagyok gyerekkorban. De ha annyira le lesz egyszerűsítve mint a Shogun II, nagyon el fogok szomorodni.
Igazából már gépem modernizációjának sem látom értelmét, friss grafikán kívül mást nem kapok, alig van ötletes játék. Ellenben kinyitok egy 99-es PC Zed újságot, tele volt kreativitással, egyediséggel.Pl. ha valaki írna egy modernizált SimFarm-ot (és nem a grafikára gondolok), de úgy hogy a régi színvonalát hozza, megcsókolnám a lábait, sőt még lehet máshol is

-
-
kacsyx
aktív tag
Ja vagy úgy! Én a Battlefield: Vietnamra asszociáltam, elvégre BF hír

-
kacsyx
aktív tag
Bocs a szőrszálhasogatásért, de az Vietnam alcímen futott.
-
-
Sz.Miki
őstag
Hány bőrt húznak le erről a témáról, már kicsit kezd unalmas lenni.
Igazán jöhetne már egy mai grafikának megfelelő II. Világháborús játék, ahogyan a Battlefield kezdődött 1942.
A Call of duty játékok szavatosság is erősen kimerült. -
SkyS1gn
félisten
Egy baj van hogy az EA rugdossa a seggüket, sok hibáért, bugért is mindíg a DICE-t szidják csak az emberek nem veszik észre hogy ez nem az ő hibájuk ha befejezetlenül kell kiadni a dolgokat mert az EA azt mondta...
Minek kellenek kiadók?
Én bízom a DICE-ban de félek az EA azt fogja művelni mint amit az Acti a coddal és a DICE vagy megcsinálja vagy szélnek mehetnek pedig ha lett volna elég idejük a BF3-se ilyen félkészen jött volna ki csak ugye jött a rivális MW3 aztán ki kellett adni simán ráértek volna idén vagy tavaly kiadni kevesebb hibával!
A prémium meg DLC-s baromságokat se DICE találja ki hanem az EA, őket nem a produktum érdekli és hogy a rajongók mit kapnak hanem az hogy minnél több $$$$della$$$$ jöjjön a konyhára!

-
Kaiku
senior tag
-
BalaNce87
addikt
Korai, de nagyon, persze a mai világban ez természetes.
-
batai15
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Hát már ne haragudj, de ne akarj te is mindent ingyen ... menj fel egy tört cod szerora nézd meg milyen szr.
Nem hal bele senkisem havonta 1000 forintba, ha évente 4 dlc jönne ki.
emlegeted itt a 300k-s gépet hogy inkább ,megveszed , de ugye utána mondtad hogy lehet fizetős windows lenne stb, akkor meg mi értelme is a 300 ezres gépnek? szal szerintem itt fejezzük be a vitát, mert marhaságot beszélsz. -
Vagánykodik a franc ez egy elméleti kérdés, hogy mi éri meg jobban arról beszélgetünk. Szerintem ez dlc a legnagyobb hülyeség rögtön a havidíjas mmo-k után. Mondjuk eleve a multizás is olyan hogy sokszor a sok csaló miatt a fene se idegesíti magát vele. Nézd meg az új crysis-t még csak béta de annyi a csaló mint a nyű.
-
batai15
félisten
válasz
djculture
üzenetére
akkor meg te se vagánykodj hogy kiperkálod azta 300k-t és még amit említettél jóval többe van. szal öngól.
másik meg nem tudom hogy jött ki neked havi 48k, mikor arról beszéltem ha 4 havonta jönne dlc,az mifelénk csak 12 ezer.. mi jó lesz megveszed a drága géped még fizesd is amit mondtál.. :-) -
Te jöttél ilyen havi 4k-s játékkal hogy milyen jó az évente az 48k erre jön majd még a havidijas windows (office már van és szerintem windows is lesz mert igy tudják maximalizálni a profitot) meg egyéb havidíjak.
Végén kifizetsz havi 20k hogy menjen a géped meg a kedvenc játékod programjaid biztos jó lesz. -
-
batai15
félisten
válasz
djculture
üzenetére
premiumom van. a wow is havidijjas még is sokan toljak, pedig ott vki 2 havonta 8k a játék.3-4 havonta 4k nem lenne sok. másik meg, azt igérték hogy a frostbyte képességei kb80% ba lesznek kihasználva. most olyan 40 körül. 300k simán el lehet tapsolni az ultra grafikáért, ki tudja majd hogy a bf4 nél mire lesz elég. ui.sry az irásért telorol vagyok
-
-
batai15
félisten
hát ha a mostani konfigon nem fog futni lowon normálisan a bf4 akkor kihagyom. nem fogok évente sulyos 100 ezreket költeni konfigra, mostani se volt éppen olcsó. inkább csiszolnák normálisan a bf3at, rengeteg potenciál lenne benne.
-
aAron_
őstag
Ha idén jön már igazán lehetne II. vh-s, frost bite-al remek lenne, úgy biztos egyből megvenném, így viszont nem olyan sok értelmét látom...
(#44) pilu85: a pletykák szerint jobban kifogja használni a motor adta lehetőségeket, ez ugyan ott olvasható mint az, hogy a next gen konzolokra jön már
-
pilu85
őstag
félős hogy csak a profil számít...lehet csak átnevezeik a fegyókat, új pályákat tolnak oszt annyi. fogadok a frosbit motor sem fejlődik még a 4 ben :S
-
Nem tudom azt hallani hogy most hogy a medál sorozat süllyesztőbe került elkezdték a bad company sorozatot is fejleszteni. Lehet az meg akkor jövőre jön.
-
Shing
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Igazad van, bocs. Csak GTA-s hírről jöttem.

-
danikollar
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Utolsó mondatban van: "for next-gen consoles"
-
Shing
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Ha a GTA5 már 2008,2009 óta fejlesztésben van akkor nem fogják az új konzolokra is megírni... Inkább indítanak egy olyan GTA-val ami közvetlenül az újakra lesz fejlesztve. Amúgy hol lehetett olvasni, hogy új generációra jelenik meg?
-
Anfänger
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Na meg új Vga-k.

-
Def26
félisten
Csak remélni merem, hogy ezt már nextgen -en adják.
-
L_ajos
őstag
Feltétlen. Még a mostani is trágya a maga módján, de jöjjön csak az új.

-
kacsyx
aktív tag
Ha nem fogok kapni és úgy kell majd koslatni a béta kulcsok után, akkor esélyt se adok neki. Fizettem érte az elsők között 20 ezer Forintot, megvettem korábban a BC2-t, a BF 2-őt is mindenestől. Ha ez nekik ennyit ér, akkor nekem se számít többet. Züllesszék le CoD színvonalra, meg hypeolják a vérpistiknek éjjel-nappal, milyen menő ez a játék. És ezzel egyre többen vagyunk így, nem csak az én károgásom...
-
Helmoras
őstag
Nem igazán tudom mivel tudnának átcsábítani a BF3-ról, a játékmenet nagyon jó rengeteg a fegyver és a jármű is, ha kijön az utolsó kiegészítő a pályák száma már igencsak barátinak mondható továbbá a játékmódok is kellőképp változatosak, a grafika meg bőven elegendő.
Kiváncsi vagyok mivel rukkolnak elő... az a baj csomóan vakon megveszik és ezért nem kell majd túlzottan megeröltetniük magukat :S
-
pilu85
őstag
jajj nehogy 20 rókabőr lejöjjön a 3ról...
-
Anfänger
őstag
Én is várom. Próbáltam én a codokat is,MW2-töl a BO2-ig megvan mind,Az MW3-ban toltam is elég sok órát,a BO2-vel nagyon keveset multiztam,de nálam a BF3 visz mindent eddig. Vannak hibái,mint minden más gaménak,de megszoktam öket. A hitbox az ami fos ,de akkor is megveszem a BF4-et.

-
Shing
őstag
válasz
UnSkilleD
üzenetére
A 3-al nem játszottam sokat, de az 1942-ben is sokan mondják, hogy túl erősek... pedig tele van a pálya légvédelmi ágyúkkal, ha elkezdik használni akkor kb. teljesen megfordul a helyzet... a repülő berepül a bázis fölé, fekete az ég a lövedékektől és már meg is tanulja, hogy ide nem érdemes menni... csak védekezni kell ellenük.
-
Gyula84
veterán
Kíváncsi vagyok mi hoznak össze most

-
vg
veterán
Nem izgat, megéri a pénzt, hiszen a multiba akár több száz órát is bele lehet ölni. Ha esetleg 20.000 forint körüli áron is lesz az alap játék+ Premium, akkor is az ár/idő érték azért nem rossz. Ha viszont 12-13ezer forint lesz az egybe csomagolt Premium(mit most), akkor nem értem miért sírsz. Arról ne is beszéljünk, hogy szerintem jó az, ha másfél-két évig biztosított a játék bővülése.
-
Vuk-T
csendes tag
Ha ennek is olyan szar lesz a netkódja mint a BF3-nak akkor inkább ki se adják

-
Kanczy
veterán
BF3 helyett Black Ops 2-t vettem, amit nagyon megbántam, úgyhogy a BF4-el nem fogom elkövetni ugyanezt a hibát, és ha nagy szarvashibák nincsenek benne, launch day vétel

-
Jakesz
addikt
Ez a rendszer állt be, hogy egyik évben BF, másik évben MoH van terítéken. Gyakorlatilag a CoD-nál is ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ott a főnév mindig ugyanaz, de a fejlesztőcsapatok váltják egymást.
-
Shing
őstag
A naaagy BF3 amit éveken át tákoltak nem lett valami fényes, akkor ez milyen lesz?
4 multis map, repülők nincsenek... ja és a single 3órás... -
bandika1988
csendes tag
-
kacsyx
aktív tag
Ha a Premiumosoknak nem adnak alapból hozzáférést a bétához, akkor elmehetnek oda...
-
Chosen
addikt
Remélem az új részben is lesz egy alapjáték, hozzá egy Premium pack, ahhoz egy Premium extra pack, ahhoz meg egy Premium Extra Ultra Hardcore pack $100000000-ért és természetesen abba tesznek minden jót.
-
a bf3 single egész jó volt, de a warfigther az egy fos.
nem évente hanem 13 havonta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spawn21
veterán
Nagyon várom.
Lehet azért mert fanatikus BF3 rajongó vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung LCD és LED TV-k
- weiss: Autó költségek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"Megszüntették a rahedli csalási lehetőséget" 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)