- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
Dec. 3.-ai Mass Luminosity PC nyertes.
Plusz a többiek'13-ban eddig!Marco Kellerman from Cape Town, South Africa
• Don't give into the horrors of the "Jelly Monster" by concocting conspiracy theories or succumbing to temporary insanity. Simply congratulate the winner and wait for our next global promotion.
Remember: Our next big winner could very well be you!
---------
Here's a list of our other gaming PC winners during 2013:
1 - Mark Louie Montero from Malabon City, Philippines
2 - Josh Williams from Dayton, Ohio, USA
3 - Alberto Enrique Gutierrez from Santiago, Chile
4 - Eduardo Muñiz from Isabela, Puerto Rico
5 - Adam Johnson from Shildon, United Kingdom
6 - Nathan Taylor from Fremont, California, USA
7 - Keegan Carlton from Lansing, Michigan, USA
8 - Davor Kosanovic from Zagreb, Croatia
9 - Bayu Putra from Bekasi, Indonesia
10 - Aaron DeHaven from Wichita, Kansas, USA
11 - Konstantinos-Ektor Karyotakis from Thessaloniki, Greece
12 - Jago Upmann from Steinhagen, Germany
13 - Kathleen Smith from Glendale, Arizona, USA -
ROBERTOH
őstag
válasz
Perillustris #41 üzenetére
Engem sem. Így is sok a hírdetés
-
Prof
addikt
válasz
BomiBoogie #40 üzenetére
En se pedig anno a Far Cry miatt vettem ATi 9700-at, miutan lattam egy FX5200-en milyen gyonyoru. Ezzel aztan ki is fujt, vegigjatszottam egyszer es kesz.
Azert van pozitiv hatasa is, hogy csinalnak ilyen techdemo game-eket:
Eloreviszi a technologia fejlodest. Akaratlanul is de adnak teret a valodi uj/muveszi otleteknek (lasd sok nullakoltsegvetesu Indie cim) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szívemből szóltál. Egyébként én egyáltalán nem vagyok FPS rajongó, de ahogy elnézem, BF4, Crysis3 szépek, szépek, de akkora játékélményt nekem nem adna, hogy hajlandó lennél 100e Ft-ot kiadni egy VGA-ért.A beállításokat meg úgyis optimalizálja az ember, ahogy mondod.
Mai napig a Sleeping Dogs szerepel a tesztekben, tényleg mutatós Medium-High beállításon is, de feljebb semmi értelme tenni, mert érdemben nem érzékeled a változást, max. a pénztárcádban.
-
Prof
addikt
válasz
BomiBoogie #35 üzenetére
Ne viccelj mar a "kimaxolas" opciok egyetlen celt szolgalnak, hogy megmutassak 4 csucsVGA is keves neki (nem tudsz olyan gepet osszerakni, amin a Crysis 3 maxon menne 60 fps minimummal).
Vakjatektesztekkel lehet bizonyitani, hogy a fele feature lista teljesen lathatatlan jatekkozben, csak allokep eseteben kinagyitva latszanak nagy nehezen kulonbsegek.
FullHD high-hoz meg eleg egy 40ezres VGA.Barmikor 1 parameter valtoztatasaval csinalnak neked olyan terhelest, ami az 1000 Teslas szuperszamitogepet is megfekteti.
Ha gyorsulnak a kartyak, jonnek majd a 128x XYZAA es Anisoval, meg a HyperuberMotion occlusion effektel es maris minden gep ismet izzad es a hulyegyerek rohan a boltba uj VGA-ert, aztan meg uj CPU-ert, aztan meg RAM-ert, aztan meg uj tapert, me'gegy VGA-ert etc.Nem viccbol kolt dollarmilliokat egy VGA gyarto adott jatekra, azt bizony vissza is akarja kapni a VGA upgrade eladasokbol. Ide a rozsdas bokot, hogy a Crysis 3 kodjaban szandekosan eroforraspazarlo reszek vannak.
-
leviske
veterán
válasz
BomiBoogie #35 üzenetére
Ezt mondjuk az idő dönti majd el. Aktuálisan már nincs egyik cég sem a helyzet olyan magaslatán, hogy évente teljesítményt duplázhasson, anélkül meg a Mantle-féle megoldások felé kell haladni. Azokkal viszont elvileg évekig elégnek kéne lennie egy HD7970-nek is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azért durva, hogy mennyire a VGA a gyenge láncszem egy ilyen gépben, meg úgy általában máshol is.
Nyilván nagyon erős kártya, de már most nem lehet mondani, hogy mindent mindig kimaxolhatsz vele, nem, hogy mondjuk 1 év múlva. -
kpal
nagyúr
facebook oldalukon is van valami játék az ezzel van kapcsolatban ?? Mert ott jelentkeztem .
-
19ati93
senior tag
durva gép,ha nyerném tuti eladnám
amúgyse szeretem a lövöldőzősdit
-
raskolnikoff
őstag
felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást
Csak azt felejtette el a cikkíró, hogy egy komplett adatszolgáltatást (cím, telefon miegymás) is nyújtani kell hozzá
Úgyhogy szépen unlikeoltam mindent és meghagytam a többieknek a "hátradőlést"
-
BlackSoft
addikt
A külső nagyon adja
A belső már nem annyira...
-
Prof
addikt
Az igaz, mert ugy latom direkt beleirtak egy anti-AMD kodot, hogy a vegleges Mantle-vel nagyobbat nyomjon az fps-en, mint amennyit amugy tudna adni pluszt.
Bar furcsa, hogy az AMD allitolag 5-8 millio dolcsit fizetett volna ezert, hogy a legerosebb AMD-s karikon is akadjon. Bar lehet igy akarjak megvettetni a 290x-et az emberekkel. -
Lomha 8V
addikt
Pasziánszt faxán futtassa? He?
-
leviske
veterán
válasz
fornettisuti #25 üzenetére
Az ilyen nyereményeknél az a lényeg, hogy minél többen jelentkezzenek, utánanézzenek, regisztráljanak, felfigyeljenek termékekre/márkákra. Stb. Egy gyártónak ez 1-1 termék ára, ami semmi még luxuskategória esetében is. Ellenben a vásárlók szívesebben kockáztatnak olyan nyereményekért amikre alapból úgyse költenének akkora összeget.
-
fornettisuti
veterán
Szvsz. túl sok benne "fölösleges/túlárazott" holmi van a fődíjban, amik nálam nem képviselnének értéket.
A PC teljesítményétt a pakk árának töredékéből is ki lehet hozni. -
defi
tag
"In the event the potential winner of any prize is a Canadian resident, he/she may be required by Canadian law to correctly answer a time-limited mathematical question to be administered by email in order to receive the prize."
-
hemaka
nagyúr
Nem gyenge nyeremeny.
-
Prof
addikt
Jo lesz Tetris-ezni
-
Youri
veterán
a választ a massluminosity.com-on megtalálod
-
leviske
veterán
Ilyesmi akciót nem akar összedobni a PH! is? Az AMD-nek most úgyis érdeke a terjesztés.
(#19) predakon: Talán mert az EA/DICE által BF4 Editonnek titulált gépek mind AMD-sek a Mantle miatt, amit az EA/DICE az AMD-vel közösen fejlesztett? Esetleg lehet...
-
De miért AMD? Biztos ők szponzorálják a dolgot, mindegy megválaszoltam magamnak a kérdést.
-
stranger28
addikt
Megnyerjük 'sszameg!
-
hepa
csendes tag
Lehet nem merném beröffenteni ezt a gépet, olyan villanyszámlát összehúzna.
(De azért persze jöhetne.)
-
tixem
addikt
vámon mit kell fizetni egy ilyenért ha tegyük fel megnyerem a konfigot?
-
Tamás9x
őstag
Regisztrálva, szénné lájkolva, majd megtömi a spam mappámat szeméttel ez a játék
Jó lenne végre nyerni valamit -
iAmMeforReal
csendes tag
Azt imádom az ilyen konfigokban hogy odaírják hogy "Battlefield 4 Ultra-ready"
Sokkal kevesebb pénzből is össze lehet rakni egy olyan gépet ami bőven elviszi ultrán a BF4-et....
Attól függetlenül kéne
-
ROBERTOH
őstag
De utálom az ilyen like-olgatós nyereményjátékokat. Miért nincs hagyományos, "felteszünk egy egyszerű kérdést és a válaszadók között kisorsoljuk" játék?
-
Retekegér
MODERÁTOR
A múltkori akcióban azért volt egy magyar nyertes:
...
Five (5) additional winners will receive an ADATA DashDrive Durable HD710 1TB waterproof/shock-resistant External Hard Drive.• Istvan Magyar from Tatabanya, Hungary
... -
jonnyjoker01
veterán
Szívesen elfogadok egy ilyen gépet!
-
Honzi
senior tag
Én annak örülnék ha a battlefield 4 beta nyerne néhány értékelhető patchet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Mass Luminosity és a Gaming Tribe 4900 dolláros konfigurációra emelte a tétet.
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest