Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

válasz nyisziati #54 üzenetére

Elvileg és gyakorlatilag :) Nyilván gép meg egyénfüggő is, akinél én feltettem ott nincsenek apró idegesítő dolgok, talán egy apróság szokott szembe jönni, hogy ha pw nélkül indul a gép (nagymama use-nál ez a jellemzőbb) akkor chrome/ffox szokta kérni az első jelszavak beillesztésekor hogy a pwchain-t oldd fel, de ez is néhány kattintás megoldani, utána gond nélkül megy.

ps: sose voltam az a hittérítő fajta, igazából azért került ezekre a gépre valamilyen linux mert pont hogy nem volt időm/energiám foglalkozni azzal hogy wint vírustalanítsak, illetve az aktiválatlan windowsokkal szerencsétlenkedjek és a felhasználás jellege simán belefért a win mentességbe. Sok helyen amúgy már 12.04-es ubi óta megy az LTS --> LTS frissítgetés és (kopp-kopp-kopp) eddig semmi gond nem volt. Igaz nem is hardcore felhasználásról van szó, esetek többségében chrome, vlc meg random beépített képnézegető.

Új hozzászólás Aktív témák