Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Igen, lecseréltem. csak közben nem akarom megmondani az embereknek, hogy konzumidióta birka, aki MIUI-t használ.
(#51) Dave™: hosszútávon azért tudják az emberek, mi a jó. Azért a Linux-szal még mindig sok szívás van. Jelenleg nekem sem megy a 16-os Ubi, mert a legutolsó frissítésnél valami a grafikus kártyánál elmihálylódott, és az újratelepítés se segített. Viszont az XP még mindig vígan elvan...
(#52) hunluki : lásd eggyel föntebb. ELVILEG jó lenne a Linux, de a gyakorlat a sok kis hülyeséggel rácáfol. Hidd el, nem rosszindulatból írom, de 2009 óta Linuxozok (Ubival és Fedorával), és Windows alatt a negyedét nem nyeltem, mint ezek alatt.
(#53) Bici: értem én az iróniát, és meg is hagyom nektek ezt a rendszert. Eleget küzdöttem már vele. Sh4dow egyszer be is szólt, hogy "nem is akartad ezt annyira". Lehetséges. De valahogy a windows akkor is kezesebb volt hozzám (khm, kb. az elmúlt ~28 évben végig). Sőt, az Android is, pedig valahol az is egy Linux fork - csakhát amögött ott áll egy multimilliárdos vállalat, amelyik a kezem alá dolgozik. És így még a CM (ill. már Lineage)fejlesztése is könnyebb (nekem meg könnyebb felrakni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest