- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Nem állítom, hogy rendszeres lesz, de már megtették a Win 8-nál és vannak félelmek, hogy ilyen irányba elmozdulhatnak. De persze teljesen igazad van a többi kényszerítő tényezőben.
Érdekes, valóban azt látom, hogy egy régebbi cikkben a Win 8-hoz még 2015-ig ígértek frissítést, azután kénytelen frissíteni az ember 8.1-re. Viszont a 8.1 megjelenésekor olyan cikkek jelentek meg, hogy a 8-as már nem kap meg frissítéseket, amiket a 8.1 igen. Elnézést, ha tévedtem, kissé félretájékozott vagyok Windows 8-ban. Láthatóan nem használom, csak külső szemlélő vagyok. Már Linuxos vagyok évek óta. -
lev258
veterán
Pedig úgy néz ki, ez az új üzletpolitikájuk. Minden évben kijön egy új verzió, amire frissíteni lehet (talán kell is, ha úgy intézik). Persze megfelelő pénzügyi konstrukcióval. Én legalábbis így hallottam. Igazából a Win 7-tel idén álltak volna le, de végül a gyártók nyomására elhalasztották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest