- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, csakhogy ott nemhogy árengedmény nincs, hanem felára van. Mert amíg a cikkben szereplő előre szerelt gépeknél adnak engedményt (olcsóbban jössz ki, mintha alkatrészenként vennéd meg ugyanott - általában 5-10% kedvezményt szoktak rá adni); addig az ilyen 'gépösszerakós' oldalakon az alkatrészárakon felül még elkérnek összeszerelési költséget is (pl.: a PCX-nél ez 7e forint). Hiszen tulajdonképp alkatrészeket veszel, csak egy plusz összeszerelős szolgáltatást kérsz hozzá; míg az előre szerelt gépeknél meg egy kész gépet veszel (és csak maximum annyira cserélhetőek a komponensei, mint egy notinál). Így a garancia is attól függ, melyik módon szerelt gépet veszed; de pont ezért a végső ár is ehhez viszonyul.
-
Novver
senior tag
Az az airbus gázkar elég érdekesen néz ki. Mint nagyanyám diavetítője.
-
DEJVID
őstag
Annál a 8990 forintos switch-nél azt írja, 8db gigabites port. A képen látszik, hogy csak 4 érintkező van az rj45-ökben, annyival nem csak 100 megabitet tud?
-
janeszgol
félisten
Koszi at infot sracok. Megjegyzem ezeket a boltokat. (Neha vasaroltam ezekben, de a pcx-et csipazom.)
-
Azért itt is van emelkedés. A 3060 megjelenésekor hasonló gépet összeraktak egy százassal kevesebbért (360e körül volt az az Inteles konfig, ami most 460e körül van - jó, az alaplap akkor egy alsó kategóriás megoldás volt, de a többi (CPU, táp, memória) maradt nagyjából).
-
szami777
addikt
Igen, sajnos jogos.
Egyébként abból a szempontból van előrelépés, hogy amikor én vettem anno, ott a tápegységen spóroltak nem keveset. Tobb boltban is.
Emlékszem szétolvadt a vezeték, vissza is vittem a gépet. Akyga táp volt benne és tippelhetsz egyet, milyen márkájut raktak vissza.
Vagy pl az alaplap gyártóját sem nevezték meg.
Most legalább minden egyes paramétert részletesen leírnak, nincs zsákbamacska.
Mondjuk nem voltam akkor nagy szaki, így tökéletes alany voltam az egybe konfighoz. -
janeszgol
félisten
De kenytelenek leszunk. En meg soha nem vettem keszre szerelt gepet, de kenytelen leszek.
Egyes viziok szerint meg evekig fennallhat a mai allapot. Aztan a cegek rajonnek mennyire kifizetodo keszen adni a konfigot. Nem kell kulonbozo trukkoket kitalalni (mas foglalat, biosszal valo machinalas - pl keves flashram), mert egyszeruen a vevok mindent megvesznek egyben. Ez alol a draga komponensek a kivetelek.
De tenyleg, azon mi a buli, hogy megveszel egy 70 ezres vga-t? Vedd meg alaplappal, procival stb egyutt 300-400 ezerert.Meg visszasirjuk a 2017 elotti idoket.
-
szami777
addikt
-
GreatL
őstag
Legközelebb én is egybepécét veszek. Airbus Flighstickem volt, de eladtam mert semmit nem ér az új Flight Simulator. Az Airfix Dogfightert meg majd gamepaddal irányítom. A szék amit hirdetnek nem nagy cucc, és elég drága is.
-
pusszycat
nagyúr
2 magos CPU-t nem kéne már erőltetni. 4-6-8 jöhet.
-
[Newman]
tag
Az a kemény hogy tavaly januárban még 50k-ért vettem a T150-et. Annyit sem ér, de ennyit.....
-
Az egybegép árak meglepöen földhözragadtak. Sajnálatos, hogy így lehet csak új VGA-hoz jutni, de legalább lehet valahogy...
-
v!ct0y
veterán
185 egy T300-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD-s és inteles asztali gépeket Lenovo noteszek, házak, Thrustmaster játékvezérlők és egerek kísérik.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest