Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Igen, csakhogy ott nemhogy árengedmény nincs, hanem felára van. Mert amíg a cikkben szereplő előre szerelt gépeknél adnak engedményt (olcsóbban jössz ki, mintha alkatrészenként vennéd meg ugyanott - általában 5-10% kedvezményt szoktak rá adni); addig az ilyen 'gépösszerakós' oldalakon az alkatrészárakon felül még elkérnek összeszerelési költséget is (pl.: a PCX-nél ez 7e forint). Hiszen tulajdonképp alkatrészeket veszel, csak egy plusz összeszerelős szolgáltatást kérsz hozzá; míg az előre szerelt gépeknél meg egy kész gépet veszel (és csak maximum annyira cserélhetőek a komponensei, mint egy notinál). Így a garancia is attól függ, melyik módon szerelt gépet veszed; de pont ezért a végső ár is ehhez viszonyul.
-
Novver
senior tag
Az az airbus gázkar elég érdekesen néz ki. Mint nagyanyám diavetítője.
Life is a game... The game is my life!
-
GreatL
őstag
válasz janeszgol #13 üzenetére
Régen így volt, a 2000-es évek elején de már sehol nem csinálják. Már akkor is törvénytelen hülyeség volt.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
DEJVID
őstag
Annál a 8990 forintos switch-nél azt írja, 8db gigabites port. A képen látszik, hogy csak 4 érintkező van az rj45-ökben, annyival nem csak 100 megabitet tud?
-
janeszgol
félisten
Koszi at infot sracok. Megjegyzem ezeket a boltokat. (Neha vasaroltam ezekben, de a pcx-et csipazom.)
-
őstag
Azért itt is van emelkedés. A 3060 megjelenésekor hasonló gépet összeraktak egy százassal kevesebbért (360e körül volt az az Inteles konfig, ami most 460e körül van - jó, az alaplap akkor egy alsó kategóriás megoldás volt, de a többi (CPU, táp, memória) maradt nagyjából).
-
válasz janeszgol #13 üzenetére
Mondjuk érthető a részükről, egyik ismerősöm tapogatta a video kártyát benne aztán kiment a kép. Visszavitte kicserélték neki és elnézést kértek a kellemetlenségért. Ez akkor volt mikor még nem ragasztgatták le a gépeket.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ez furi. Ha én rakom össze a gépet, (már nem mióta laptopos vagyok) minden alkatrészre van külön garanciám. Egy elpusztult HDD-t vissza is vittem ki is cserélték.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
szami777
addikt
Igen, sajnos jogos.
Egyébként abból a szempontból van előrelépés, hogy amikor én vettem anno, ott a tápegységen spóroltak nem keveset. Tobb boltban is.
Emlékszem szétolvadt a vezeték, vissza is vittem a gépet. Akyga táp volt benne és tippelhetsz egyet, milyen márkájut raktak vissza.
Vagy pl az alaplap gyártóját sem nevezték meg.
Most legalább minden egyes paramétert részletesen leírnak, nincs zsákbamacska.
Mondjuk nem voltam akkor nagy szaki, így tökéletes alany voltam az egybe konfighoz.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
janeszgol
félisten
De kenytelenek leszunk. En meg soha nem vettem keszre szerelt gepet, de kenytelen leszek.
Egyes viziok szerint meg evekig fennallhat a mai allapot. Aztan a cegek rajonnek mennyire kifizetodo keszen adni a konfigot. Nem kell kulonbozo trukkoket kitalalni (mas foglalat, biosszal valo machinalas - pl keves flashram), mert egyszeruen a vevok mindent megvesznek egyben. Ez alol a draga komponensek a kivetelek.
De tenyleg, azon mi a buli, hogy megveszel egy 70 ezres vga-t? Vedd meg alaplappal, procival stb egyutt 300-400 ezerert.Meg visszasirjuk a 2017 elotti idoket.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Én egyszer vettem egybe gépet még 2012ben és soha többet.
Lehet, hogy most már más hogy van, nem tudom, de nekem nem jön be, hogy leragasztják garicetlivel a házat, hogy ne szedhesd szet. Ha eltéped a matricát bukod a garit.
Takarítani sem tudtam. Nekem ez nem adja.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
GreatL
őstag
Legközelebb én is egybepécét veszek. Airbus Flighstickem volt, de eladtam mert semmit nem ér az új Flight Simulator. Az Airfix Dogfightert meg majd gamepaddal irányítom. A szék amit hirdetnek nem nagy cucc, és elég drága is.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
2 magos CPU-t nem kéne már erőltetni. 4-6-8 jöhet.
-
[Newman]
tag
Az a kemény hogy tavaly januárban még 50k-ért vettem a T150-et. Annyit sem ér, de ennyit.....
VCIX-DCV,VCIX-NV,vExpert,vExpert Pro,vExpert NSX,VMCA - newman.cloud
-
senior tag
Az egybegép árak meglepöen földhözragadtak. Sajnálatos, hogy így lehet csak új VGA-hoz jutni, de legalább lehet valahogy...
-
v!ct0y
veterán
185 egy T300-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest