Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
„...de vajon lesz valaha is a Chrome-nak 80-90 százalékos részesedése?” - mi vaaaan?!?!
Ha ennél kevesebb akkor nincs is értelme nekiállni?!Elképesztő. Full cinizmus a Google felé. Most, hogy lehet pár hónap kérdése és pont a flessük röpül le a trónról ha MS nyomja majd ezerrel s Silverlight csodáját (amire ott a Linux Moonlight alternatíva is)
és lesz mondjuk 50%-50% fless és XYlight arány.
Címhez egy tanács: elvetette. Nemde?
-
marcee
addikt
Jól is néznénk ki, ha mindenki csak akkor vágna bele egy projektbe, ha esélye lenne 80-90%-os részesedésre.
-
Hát még szerencse, hogy nem csináltak. Legalábbis ha olyan lett volna, mint a többi termékük. Két perc lenne, mire elindulna és saját magával sem lenne kompatibilis...
-
Szerintem ki kéne tenni a Blikk logót a főoldalra.
Hehe, ezt a hozzászólást még offtopicba sem kell tenni, tökéletesen illik az ájtínyúz tartalmához.
-
ByB
addikt
Ez már megüti az index.hu cikk címadási szintjét, ne már...
bambano
-
bambano
titán
A címben használt ilyen megfogalmazásokra öregapám azt mondaná, hogy majdnem kiértem a budira, oszt mégis berottyantottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest