Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Precorus #439 üzenetére
Leírhatom, de egyébként az appdb.winehq.org oldalra töltöm fel a konklúziókat. Tegnap egyelőre csak a powerDVD-t próbáltam ki. Az feltelepült, el is indult, viszont az aktiválásnál nethiányra hivatkozva kilépett. De ennek lehet az is az oka, hogy virtualbox-ban fut a rendszer. Szóval filmlejátszás közben még nem tudtam kipróbálni. Aztán nem tudom, mi lesz még próba tárgya. Majd meglátom.
szerk.: Igazából egész jó szoftverellátottsága van a saját szoftverboltjában, szóval kevés olyan marad, ami csak winre létezik. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Precorus #249 üzenetére
A gépháznak az az értelme, hogy tableten is könnyen használható legyen, a kezdetekben talán még az is cél lehetett, hogy asztali rendszertől mobilig egységes legyen, valamint csak a tényleg átlag használathoz szükséges beállítások legyenek benne. Minden másra meg (még) ott a vezérlőpult és a powershell. Ugyanakkor nekem se jön be ez a kettősség, hogy gépház VS vezérlőpult.
-
Frawly
veterán
válasz
Precorus #249 üzenetére
Ez mind szép és jó, örülök, hogy találtál magadnak alternatívát a Win10 ellenében. De a Win8.1 is már csak 3 évig lesz támogatott, és ahhoz ilyen fizetős extra support sem lesz. Tehát 3 éved van, hogy felkészülj egy váltásra, és ne ragadj bele egy régi rendszerbe. Próbáld megoldani addig ezeket a problémáidat Win10-en. Nem szabad ezt a 3 évet időhúzásra használni, nézelődni kell alternatívák és megoldások után.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Precorus #230 üzenetére
Inkább a Pop! OS-t [link] nézd meg. Uborka alapú, de a Steam-hez kapcsolódó dolgok frissebbek benne. https://www.youtube.com/watch?v=Co6FePZoNgE
Startup: itt tartunk: https://www.youtube.com/watch?v=IWJUphbYnpg
Azt hiszem nem egy hihetetlen nagy dolog. Kicsit túl van misztifikálva az átlaguser tudatlansága. -
-
Csupingo
veterán
válasz
Precorus #150 üzenetére
Kérdezz rá a kártya topikjában. Elvileg a kicsit régebbiek működnek. Páran azzal használják.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Persze a Microsoft operációs rendszerét Pro licenc mellett nem muszáj elhagyni, de aránytalanul sokat kell fizetni a terméktámogatásért.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest