Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #469 üzenetére
Nem úgy értve megtaláltam. Eddig a beállításokban, a témák beállításánál nézelődtem, és arra mondtam, hogy van olyan részük, ami tetszik, és van, ami nem. Most viszont megtaláltam, hogy fizikailag hova teszi a gyári ikonokat a meghajtón. Mert nem ugyanoda, ahova a sajátokat kell másolni.
Az office-ra visszatérve: olyan gondom volt, hogy egy csoporttársam az egyetemen adott kidolgozott tételeket word-ben, és anyám gépéről nyomtattam ki (nála openoffice-traktam fel, hogy ne kelljen crack-elgetni, meg a frissítésekkel bíbelődni). Aztán a nyomtatási kép teljesen elmászott. A képek lelógnak a papírról, a felsorolásjeleket átszabta, pedig van, ahol lényeges lenne, hogy számozva legyen, ne csak felsorolva, és hasonlók. Erre majd keresek valami megoldást. Csak nem tudok vele túl sokat foglalkozni. Am ezért szeretem a pdf-et. Azt elkészítem, aztán minden oprendszer megnyitja, és tökéletesen ugyanúgy jeleníti meg. Annyi, hogy ha nincs meg a latex forrás, akkor utólag nem mindig egyszerű pdf szerkesztőkkel átalakítani, de ilyen gondom még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Persze a Microsoft operációs rendszerét Pro licenc mellett nem muszáj elhagyni, de aránytalanul sokat kell fizetni a terméktámogatásért.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest