- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
ez a forrás... most vettem meg a nagymenőket; az van a dobozára írva, hogy 4k-s felvétel alapján készített új 1080-as kép. ehhez képest igen közepes a képminősége.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
direwolf
őstag
Egyetértek, de azért halkan megjegyzem, hogy a remuxot rossz kontextusban használod. Semmi köze a minőséghez. Csak annyit jelent, hogy valaki szétszedte a konténert és az eredeti film vagy hangsáv(ok) helyett másikat tett bele. Nyilván általában jobbat, de ez egyáltalán nem jelent garanciát.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
BReal
addikt
Nagy valószínűséggel az sem lesz az. Black Panther VFX is 2K-ban lett megoldva. Engem a CGI orgia filmek sosem tudtak lenyűgözni, ez alól egyedül a Karib-tenger kalózai filmek kivételek. Épp ezért tisztelem és becsülöm Nolant, mert amit csak lehet, azt valódi díszlettel forgat le. Pl. az emlékezetes Sötét lovag kamionos felfordulós jelenete... azt egy Marvel filmben tuti CGI-vel oldják meg.
(#150) mepet: Közel sem biztos, hogy egy UHD TV-n a FHD képanyag minősége ugyanolyan, mint egy FHD TV-n, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Szipó
tag
Vissza a régi kezelőfelületet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest