Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Kinek mi... az SD-t én régen is gyengének éreztem (főleg, miután 1600*1200-as 20" CRT monitorom is volt), de egy 720p HD-t ma is elfogadhatónak tartok, amennyiben jó a film; 1080p-nél többnek nem is nagyon érzem szükségét filmekhez, az már bőven elég részletes -- ha már 4k-nál a szereplő arcán a borostákat számolod, az azt jelenti, hogy a film olyan szar, hogy nem arra figyelsz
Monitorból viszont 1-2 éven belül szeretnék 4k-sra váltani, fotós utómunkánál és időnként videók vágásánál nagyon jól jönne az extra felbontás és képterület.
-
Lehet, hogy mas meretben, mas tavolsagbol nezzuk a kepernyot, es mas kepessegu szemmel.
Otthon 3m tavolsagbol nezem a 32 colos TV-t, es meg sosem lattam hosszu tavon ennel nagyobb kepet.
Probalgattam azonos filmet tobb felbontasban, de az en szemem ilyen korulmenyek kozott 720p-nel nagyobb felbontast nem tud megkulonboztetni.
Ettol meg lehet letjogosultsaga a nagy felbontasnak, ha masoknak sokkal jobb a szeme.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már kaphatóak az extrém nagy felbontású tévék, és viszonylag sok gyártó mozgolódik ezen a fronton...
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest