Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Az eneloop akukkal felemás a tapasztalatom.
Előtte sima nimh akukat használtam kb 4 - 4,5 évig. Télidőben ritkábban nyáon pedig gyakrabban használtam őket. Melette voltak még más akuk mp3 lejátszóba asszony fényképezőgépébe. A saját tapasztalatom hogy inkább az idő számít mint az hogy hányszor töltjük őket. Persze intenzív használat melett ez nem feltétlenül igaz.
Nagyjából fél év leforgása alatt megadta magát az összes. Mármint lyan értelemben hogy nagyobb terhelésnél olyan feszültség esésé volt hogy azt hitte a fényképezőm, hogy lemerültek, pedig nem. pl a gyerek távirányítós autója igen erős fogyasztó és azzal vígan eljátszott csak úgy söpört az ebédlő burkolatán.Aztán helyetesítendő vettem néhány eneloop akut. 8db 2000mah -s standard -et és 4db 2500mah. Nos nincsennek meg 4 éve csak 1,5 de 3 db már nem igazán jó olyan felemás (ipcl -el leheltem beléjük életet meglátjuk mennyit bírnak még). Mennyire őrzik jobban a kapacitásukat nem tudom, letesztelni sem igazán tudom hogyan kéne. Érzésre nem jobbak egyáltalán mint a sima nimh akuk. Úgyhogy az áruk miatt én hagyományos 2700 -as akukat fogok a legközelebb venni. 2-3 hónapra eltéve majd még 2-3-400 fényképet még mindig ki lehet sajtolni így is belőllük, nagyjából ezt hozták a 2500 -as eneloop -ok is. CSak 2-3k val drágább egy 4db -os szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Total Commander
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Dacia topic
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest