Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Nah meg próbáltam új elemmel is de azzal is nem megfelelő ezért gondoltam vissza viszem hátha de nem jártam szerencsével szerintem nem sokára elromlik és teljes okom ki cseréltetni a srác azt mondta nem tudja bevenni mivel nincs meg adva sehol sem mennyi ideig kéne forognia!
-
MTbc
senior tag
Lenne egy kis gondom 10-2 napos elemeket próbáltam 1,2v akksikat! lassó a görgetés alig egy másodpercig forog néha meg is akad mint ha valaki lefékezné! Kezdek félni lehet hogy gyengék az elemek vagy kezd meghalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest