Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
No, pár órája én is boldog G29 tulaj lettem, márcsak a tartó kell és egy játék. Remelem minden rendben lesz.
Az összes Logitech termékre egyébként 2 év garancia van, független attól hogy hol vásárolták? -
HUNPSP
aktív tag
Megnéztem, jól hangzik, köszi az infót. Gondolkodtam rajta hogyha nem használom akkor hova fér el, de így hogy összecsukható végülis ez a kérdés is megoldódik. Nice!
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok! PS4-en használja valaki (akár rendszeresen akár alkalmanként)? Mik az eddigi tapasztalatok és melyik játékokkal próbáltátok?
Szerk: tudtok olyan helyet, ahol jó áron kapható korrekt minőségű kormány-pedál tartó váz?
Vaterán találtam egyet 16-18 ezerért ülés nélkül, de láttam 130ezres vázat is üléssel, utóbbit eléggé sokallom, a 15-20 ezres kategória ezek szerint a legolcsóbb, de igazából választék ebből se nagyon van, úgyhogy ebben is a véleményeteket kérem.
Köszi, Üdv: PSP
Új hozzászólás Aktív témák
ph Profi szimulátorosok segítségével próbáltuk ki a közkedvelt G27 utódját. Vajon mennyi a fejlődés öt év alatt?
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest