Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
AsettoC-ban rettenet az automata váltó... honnan tudom? 4 óra használat után megadta magát g29 en a jobb váltófül
(mondjuk rendes volt, mert amilyen az én szerencsém számítottam rá hogy már eleve hibásan érkezik)
Az érdekes hogy nem teljesen romlott el, először abszolút maghalt, majd mikor próbálgattam más gombot használni váltónak, és kattogtattam ps3 és 4 között, helyrejött és fél órát megint hibátlanul ment. Aztán visszamentem multizni és megint kampec.
Nem érződik fizikai probléma... nem lehet valami szofveres gond? A driverben sajnos nem mutatja hogy melyik gombokat nyomom, szóval nem tudok ellenőrizni hogy nem-e az AC a hibás.
-
Danecay
addikt
Első körben próbáld törölni a dokumentumokból az Assetto Corsa mappát. Ez a játék legközelebbi indításakor újragenerálódik, persze újból be is kel állítani a kormányt meg lehet mást is, de nekem ez segített. Nem pont ugyanilyen gondom volt, nekem olyan volt mintha nem lenne FFB, de a fenti művelet segített.
-
battyan
csendes tag
Sziasztok!
Tulajdonomban van egy Logitech G29-es kormány + váltó, de nem teljesen vagyok vele elégedett. Több játékkal is kipróbáltam és nem működik 100%-osan. Pl. A Dirt rally-ban és az Assetto Corsaban úgy érzékeli a gép, mintha le volna nyomva a kuplung félig, pedig nincs. Próbáltam kitörölni a Logitech Gaming Softwere-t és újrarakni, de nem segített a problémán, illetve annyi javult, hogy először fel sem akarta ismerni a kuplungot az Assetto-ban, de most meg azt hiszi,h állandóan nyomom. Más játékoknál is ez van, 50%-ban be van nyomva a kuplung. Valamikor csinál olyat, h betesz a játékba és amikor egyenesen van a kormány akkor oldalra fordul az autó, ez a jelenség megszűnik, amikor mindkét irányba elforgatom a kormányt csutkáig. Valami ötlet? -
HUNPSP
aktív tag
No, pár órája én is boldog G29 tulaj lettem, márcsak a tartó kell és egy játék. Remelem minden rendben lesz.
Az összes Logitech termékre egyébként 2 év garancia van, független attól hogy hol vásárolták? -
Tütüke007
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy G29-et. Gondom a következő: feltelepítettem a Dirt3-at és a Need for Speed Rivals-t és egyik se látja a kormányt. Természetesen a Logitech szofvert feltettem és ott látható a kormány és a pedál is. Le is tesztelt a program forgatással a kormánykereket. Ötlet valakinek? -
HUNPSP
aktív tag
Megnéztem, jól hangzik, köszi az infót. Gondolkodtam rajta hogyha nem használom akkor hova fér el, de így hogy összecsukható végülis ez a kérdés is megoldódik. Nice!
-
hadogabi1
senior tag
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok! PS4-en használja valaki (akár rendszeresen akár alkalmanként)? Mik az eddigi tapasztalatok és melyik játékokkal próbáltátok?
Szerk: tudtok olyan helyet, ahol jó áron kapható korrekt minőségű kormány-pedál tartó váz?
Vaterán találtam egyet 16-18 ezerért ülés nélkül, de láttam 130ezres vázat is üléssel, utóbbit eléggé sokallom, a 15-20 ezres kategória ezek szerint a legolcsóbb, de igazából választék ebből se nagyon van, úgyhogy ebben is a véleményeteket kérem.
Köszi, Üdv: PSP
-
Pőze
aktív tag
Tegnap vettem egy ilyen kormányt és észrevettem hogy ha balra tekerem akkor egy kicsit nyikorog. Más tapasztalt már hasonlót? Hibás darabot sikerült megszereznem vagy ez ilyen?
-
Danecay
addikt
Egyébként a Logitech Gaming Soeftware-ben a kormánykerékre vonatkozó ÉRZÉKENYSÉG mit takar? Én a mintavételezési gyakoriságra gondolnék de ez csak az én tippem. Alapértelmezetten 50%-on van, érdemes vagy kell e ezen bármilyen irányban állítani?
-
Danecay
addikt
Aki lemaradt volna az Extereme Digital-os akcióról, MA a MEDIA MARKT-ban is akciósan juthat hozzá, kicsivel drágábban ugyan mint az előző akció keretein belül, 82.424 Ft-os áron. Ugyan ennyibe kerül természetesen a G920 is valamint a VÁLTÓ is akciós, 14.999 Ft.
-
kriszute
tag
Szia rudsz nekem segíteni hogy valahol be lehet állítani a Force Feedback et ? Mert ebben az új Logitech profilerben nem találom és elege kellene
meg egy kérdés neked is nagyon kemény a Fek 80 % benyomás után borzasztó Erőss gumit tettek bele a g27 jobb volt
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Ma 20% kedvezmánnyel, 76.000 Ft-ért még megvásárolható Joy-os kuponkóddal (JOY_EXTREME20) az EXTREME DIGITAL-nál A 20%-os kedvezmény minden Logitech termékre érvényes, így amennyiben a G920 szimpatikusabb így arra is, valamint a váltóra is.
-
milszab
senior tag
Nem értem miért nem tudják vezeték nélülire megcsinálni. Lenne 1 táp a pedálnak meg a kormánynak és kész. komunikálnának egymással meg a géppel is. Gamepadnál meg lehet csinál ennél miért nem? Ugyan azokat a funkciókat látja el az is.
Meg a másik a táp. Beépíthették volna a kormányba...
-
neilszab
őstag
válasz
sebgutkopf #136 üzenetére
A G29-ben nincs gyárilag load cell, csak egy plusz gumi betét a G27-hez képest.
-
ZoliGamesHD
tag
Sziasztok !
Én a napokban lettem boldog tulajdonosa az új G29-es szettnek (egyenlőre váltó nélkül , de szerintem azt is megfogom majd venni ) .
Videóm róla: [link]
Csinálok még a szettből videót , meg a váltóból is ha megvettem.
Eddig én azt mondom , hogy szuper . Megjegyzem : előtte még nem volt semmi komolyabb kormányom. Szóval ha bárkinek kérdése van írjon nyugodtan ! Egyébként a Driver San Francisco-ban sehogyan sem tudtam beállítani a kormányt , esetleg valaki nem próbálta innen ?
Egyébként ha bárkinek kérdése a kormánnyal kapcsolatban akkor írjon nyugodtan ! -
sebgutkopf
őstag
válasz
methos800 #144 üzenetére
Csak találgatni tudok, hogy mit is jelenthet ez a játék lista. A kormány alapvetően minden játékkal megy PC-n, talán azt tudom elképzelni, hogy a játékon belül a G29-et név szerint több játék ismeri fel és van hozzá felprogramozott ffb és gomb preset, amit úgyis át fogsz konfigurálni.
Egy látens szempont lehet a két kormány között, hogy később melyik variáns lehet jobban eladó, de aki ilyet vesz az használni akarja nem eladni.
Én egyébként a g29-et vettem, mert épp az volt jobb áron a készleten lévők közül. De tényleg azt vedd amelyik szimpatikusabb, dönts nyugodtan érzelmi alapon, mert más különbség nincsen. -
methos800
újonc
válasz
sebgutkopf #143 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál!Ami furcsa számomra hogy a logitech oldalán több pc játék támogatást ír a g29-hez.
http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/g29-driving-force
http://gaming.logitech.com/hu-hu/gaming-controllers/g920-driving-force
Innen gondoltam hogy valami lényegi eltérés van a 2 kormány között. -
sebgutkopf
őstag
válasz
methos800 #142 üzenetére
PC-hez teljesen mindegy. Lényegében amelyik logo-t szívesebben látod a kormány közepén azt vedd.
Szempont max az lehet, hogy a konzol specifikus gombok kicsit mások. A ps verzión (g29) több a gomb. Az alsó kormányküllőn 3 gomb van, míg a 920-on 1 db. Illetve a g29-en van még egy +- gomb baloldalt illetve egy ronda piros tekerő jobb oldalt a közepén egy további gombbal. A maradék design eltérés, hogy a g29-en a középállást kék csík jelzi és a 4 funkció gomb is kék, míg a 920-nál szürke.
A kisebb színkavalkád miatt talán a 920 letisztultabban néz ki, míg a másik meg több gombot ad. -
methos800
újonc
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne Pc-hez szeretnék kormányt venni.Melyik a jobb választás a G29 vagy a G920?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Markologep
csendes tag
válasz
sebgutkopf #140 üzenetére
Hát remélem én is, hogy sokáig el lehetek/leszek vele!
Köszönöm a véleményed részletes kifejtését, hasznos infók lesznek ezek az érdekességek még a későbbiekre!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Markologep #139 üzenetére
Az is egy jó kormány. Nekem volt szerencsém végig használni a logitech generációkat. Egészen a momo-tól a df pro-n át majd jöttek a g25, g27 és g29.
A g27 egyébként egy érdekes fajta. Ott jött be, hogy a tengely fogazása átlósra készítették, hogy simább legyen az elfordulás. Ez meg is valósult, de vele együtt nekem mindig úgy tűnt, mintha kevésbé lenne vele direkt az irányítás érzet, mint a g25-el volt. Ezért igazából sose tudtam eldönteni, hogy melyiket szeressem jobban. Az érzetbeli különbség egyes sim-eknél nyerő volt, míg máshol inkább a g25 kicsit reszelősebb érzete ellenére mégis jobb irányíthatóságot adott, míg mint kormány ettől függetlenül a g27-et jobbnak tartottam és tartom.
Valószínűleg a logitechnél is leeshetett ez, mert a g29 a két előd modell egymással szembeni előnyösebb tulajdonságait egyesíti, tehát sima, csendes a tekerés (az ffb itt is tud zajos lenni), és közvetlenebb mint a g27.Sokáig el leszel a g27-el, ha meg elfárad egyszer, akkor a váltóját át lehet menteni a 29-re.
-
Markologep
csendes tag
válasz
sebgutkopf #138 üzenetére
Köszönöm a választ, azóta már beszereztem egy használt, de tökéletes állapotban lévő G27-et!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Markologep #137 üzenetére
Karácsony előtt vettem. Működik ahogy kell és még mindig jó játékélményt nyújt, főleg a pedál.
-
Markologep
csendes tag
Sziasztok! G29 vásárlása előtt állok, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy akinek meg van a kormány már legalább 1-2 hónapja hogyan szuperál? Amazonon és a Logitech fórumán sok elégedetlen vásárló véleményét lehetett olvasni, miszerint pár nap max hét után egyszerűen teljesen elromlik a kormány, nem működnek gombok, nem jó az ffb és volt akinek a pedállal is akadtak gondjai ilyen rövid idő után. Kinek mennyire tartós és megbízható a kormány? Válaszokat előre is köszönöm!
-
sebgutkopf
őstag
A G25/27 repedős jeladóját kicserélték bizony, sőt nem is optikai van benne, hanem mágneses elvű került bele, amilyet a Thrustmaster is használ. Ez a fajta jeladó viszont precízebb elfordulás érzékelést tesz lehetővé és remélhetőleg tényleg tartósabb megoldás.
Illetve a fék pedál a másik, ami érdemi előrelépés. A G29 fékpedálban gyárilag load cell van, ami nem egyenértékű egy gumi pedál/rugó alá rakásával. Ilyen terhelés érzékelőt a g27 pedálba is lehet rendelni és beépíteni, egy minőségibb load cell kit megrendelése önmagában 50 usd + posta (ha készre szerelve a dugattyú elektronikával és rugóval, mert nem akarsz fúrni faragni, akkor 100 usd).Nekem most van egy optikai jeladó hibás g27-em, annak váltója szépen megy a g29-el együtt, így nincs hiányérzetem. Sőt feelingre nekem most a load cell és a pontos kormány nagyon sokat ad.
Amit nem tudok eldönteni, hogy érdemes-e azzal szórakozni, hogy rendeljek 38 usd-ért egy réz optikai diszket a g27-hez ezzel talán újra működőképessé téve? Vagy adjam el külön a hibátlan pedált és a hibás kormányt és mókoljon vele az aki nálam jobb szerelő (bár szétszedni és összerakni már tudom
).
Megcsinálni valószínűleg meg lehet, de nekem ehhez nincs időm/türelmem.A terv meg az volt, hogy karácsonykor a fiammal jókat versenyezünk és nem egy középállást állandóan elkalibráló kormányt az asztalon nézegetünk, így rászántam magam a g29-re. A teljesítményében és az érzetben amit nyújt abban egyáltalán nem csalódtam, nagyon jó szett. Az ára meg olyan amilyen, akinek nem futja rá, az ne vegye meg.
A T300rs a gagyi pedál miatt esett ki a rostán (volt szerencsém már kipróbálni), a T500rs pedig 1,5x kerül többe mint a g29, amennyit már mégis csak sajnáltam volna kiadni rá. -
akyka73
csendes tag
Nos, én ma vettem a mediamarktban G920-at + váltót 96 eFt + 16eFt = 112.000 HUF összegért (csak akkor ennyi, ha online rendelsz!). Még így is szívtam a fogam, de átszámoltam az USA-ban való árazással, ott ugyanennyi most dollárból átszámolva. Tehát ennél olcsóbban egyelőre sehol kerek e világon nem lehet kapni. Nem cseréltem volna le egyébként a DFGT-met, de a Forza a mindenem (az ETS2 mellett). Kíváncsi vagyok, mennyiért tudom eladni a DFGT-t, remélem egy 25-öt megkapok majd érte.
-
vlevi
nagyúr
Mediamarktban most péntek alkalmából 90-ért adják a G29-et.
[link] -
tilus
tag
válasz
Tsebacsi #114 üzenetére
Nem feltételezés. Force Feedback ugyanaz. Drivert elrontották. Tápegység ugyanaz, motor ugyanaz, talán a 7 éve gyári hibás elrepedős jeladót kicserélték...talán... a pedálba meg betettek egy gumit....rosszul tették bele, mert így nem sokat ér...egyébként bitre ugyanaz a pedál is. Akinek PS4-hez vagy Xboxhoz kell annak megértem, hogy jó választás, PC-re érdemesebb keresni egy új G27-et, ott kapod a baromi szörnyű gyári váltót és a pedált átalakítani 1 óra és 1 gumi kérdése, de akkor már jobb lesz mint a g27
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #128 üzenetére
Ha gondolod majd ritkán benézhetsz Grid -be, GameRanger-en tolom , igaz csak akkor ha legalább látok 4-5 fős szerót.
Ritkán 10-12 fő is összejön. (De nekem még nincs kormányom
úgy tolom mint 2007-be a kezdetekkor.
)
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #126 üzenetére
Bizony, de jó volt akkor
Bár én mostanában is játszok vele ha több embert látok fent.
-
bencze
senior tag
Hát, nekem ennyiért ez bizony nem tetszik.
-
kpal
nagyúr
Tetszik nagyon , de G27 amíg működik az kiszolgálja mindenkit maximálisan ,szerintem.
-
Más nevében nem nyilatkozhatok, én biztosan megvenném
Borzalom macera két kormányt tartani, az áráról nem is beszélve... (bár ps4em nincs, de a gran turismo 7 érkezésére már tuti lesz)Én azt mondom, folyamatosan tesztelik, hogy mit lehet még lenyeletni a juzerekkel. És sajnos úgy néz ki, ezt még le lehet(ett - hogy tudniillik uj kormány, abból is kettő, ha le akarod fedni a mostani generációt).
Én 1+ évig kitartottam, hátha változik valami (ahogyan a drákói DRM is eltün az MS konzolból a tömeg nyomására), de végül feladtam, a játszani vágyás erősebb.
(#122) jeni - mert abban bízik az ms/sony, hogy a kizárólagossággal magához köti az autósjátékosokat is. mondjuk, hogy a sony gran turismo nélkül mire ilyen magabiztos, azt nem tudom, ők aligha kötöttek magukhoz bárkit is az egyszem és felemás driveclubbal
-
Dyingsoul
veterán
Utolsó oldal (Értékelés) második bekezdés:
"de a sok extra gombnak kiválóan használt lehet venni."
-
A logitech fizet a sony/ms párosnak, hogy kapjon licenszt.
Plusz kikötés, hogy licenszt csak akkor kap adott kormányra, ha az eszköz a rivális konzollal nem működik együtt.
Anno a fanatec leírta egy blogbejegyzésben, hogy a korábbi "megymindennel" megoldás most nem lehetséges (fentiek miatt) és megpróbálnak trükközni (a cserélhető kormányperec adja majd a kompatibilitást egyik vagy másik konzollal, így csak ezt kell váltogatni és megvenni belőle kettőt, a kormány alapot/váltót/pedálokat nem - sajna ez is csak félig sikerült nekik, valódi ps4 kompatibilitásuk nem lett)
-
jeni
félisten
Éppenséggel semlegesnek kell maradnia. Netalán mindkét gyártó fizet a Logitech-nek,hogy csak a konzoljához a saját gyártású chipes kormány legyen jó? Gondolom itt hardveres korlátozások vannak,hogy a másikhoz nem legyenek használhatóak az egyik a másikhoz. Szoftveresen ezt gondolom már feltörték volna azóta.
-
-
jeni
félisten
válasz
Tsebacsi #108 üzenetére
azzal viszont én se értek vele egyet,hogy miért kell ketté választani a PS4 és a Xbox One vezérlését? Nem lehet tudni előre,hogy későbbiekben,ha valakinek nem válna be a PS4 akkor el kell adnia a kormányt is,hogy ha az XBox One-ra vált akkor ahhoz való kormányt vegyen?
az aprón meg az új két féle kiadású G29 kormány cserebere nem nagyon fog menni. -
válasz
bulikavagyok #107 üzenetére
Továbbra sem hiszem, hogy 1-1ben összevethető a 2 kormány, de felesleges róla vitázni. Nekem megérte, hogy kaptam jóval több gombot pl.
-
-
Lackki
őstag
válasz
bulikavagyok #105 üzenetére
hanem 120ért...
-
-
jeni
félisten
új G27 itt van(nak) még
itt is
felújított (gyárinál jobb minőségben)
feltéve ha nem fontos a konzollal való kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Profi szimulátorosok segítségével próbáltuk ki a közkedvelt G27 utódját. Vajon mennyi a fejlődés öt év alatt?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest