- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
inkább olvasnék híreket a Bulldózerről
RTX ON
-
Ste
addikt
A Scythe ceruzáját már megint erősen megnyomták az árazásoknál.
Vajon ha a Hugen 2-3 között 1k az árdifferencia, akkor teljesítményben csak a venti sebességéből adódó előnnyel lehet számolni a Mugen 3 javára? -
adamka16
őstag
Egy ilyen videóstabilizáló cuccot szívesen elfogadnék dslr mellé.. de hát majdnem a hajam kihullott mikor megláttam mennyibe kerül. max 20e-re saccoltam volna
-
osztraksajt
őstag
Én a Llano-s notikat várom, a gyereknek kell valami a koliba. de ez az ASUS drága, ennyiért lehet hasonlót kani. diszkrét kártya nélkül már versenyképes lenne.
-
mghltm
addikt
amikor eloszor hasznaltam a mugen2-t, azt hittem rossz a ventilatora. x3 720-at hutott es az energiagazdalkodas miatt idle allapotban teljesen kikapcsolt a venti. persze terhelesre beindult es megnyugodtam
a setsugen-re rafert a frissites, az elozo verzio elegge leszerepelt
a revoltec haziko tetszetos, a kulseje visszafogott, tudasahoz kepest az ara megfelelo.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Findzs
addikt
a revoltec ház nem is rossz. és ahhoz képest milyen hasznos funkciói vannak az ára sem vészes
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
S-eye
senior tag
válasz osztraksajt #5 üzenetére
Szerintem is túl drága ez az Asus.Remélem azért mert újdonság,és mert még nincs sok Llanos gép a piacon.Mindenesetre egy Ph! teszt jó lenne.
-
lenox
veterán
Az i3-2105 Celeron lenne? Foleg Hyper-threadinggel?
-
Lacika001
aktív tag
Hirtelen azt hittem a Llano teszt, de mégse
a közvetlen konkurensnél, a Core i3-2105-nél
Nem tetszik ez Llano, van benne 1,5milliárd tranzisztor, még az i3ban 0,506. De még a négymagosnál is majd 50 százalékkal több. Annyiból egy duplagyors IGP-t az intel is ki tudna hozni szerintem, és cpu-ban hol van a llano-hoz képest...[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
Jó lenne már egy prociteszt
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
lizRRR
őstag
-
lizRRR
őstag
válasz enginev3.0 #13 üzenetére
Pofás kis házacska...
Aerocol is dobott ki egy jó házat vmi predator vagy mi
[ Szerkesztve ]
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
judek
tag
pofásak a Scythe hűtői
-
arty
veterán
válasz Lacika001 #11 üzenetére
sőt! ha kerekeket szerelnénk rá és sárgára festenénk, még villamosnak is jó volna
ezerszer inkább négy 'mindenreelég' mag+jó gfx, mint 2 mag + röhejes vga az intel oldalon
rgyébként pedig tudnál találni olyan valós alkalmazást, ahova az amd procija kevés, bezzeg az i3 már jól használható? mert olyat, ahova az intel vga nem, de az amd vga elég, számosat találni...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
atti_2010
nagyúr
válasz Lacika001 #11 üzenetére
és cpu-ban hol van a llano-hoz képest...Kit érdekel a CPU, egy 4 magos proci mindenkinek elég manapság ez csak az Intel dumája hogy erős CPU-ra van szükség.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
-
T_Stark
őstag
Most ez a Llano a fogyasztást leszámítva mivel is jobb mintha mondjuk vennék egy Athlon II X4 640-et + egy Radeon HD6570-et?
Még mindig nem egészen értem. -
Charlie
tag
Nem gondoltam, hogy ilyen drága lesz a Llano. Ilyen áron nekem nem kérdés, jelenleg bruttó 28k-ért tudok i3-2105öt venni, a vga részét már ennek sem használom ki, proci oldalon az amd meg nagyon gyengus.
-
atti_2010
nagyúr
-
-
lujó55
addikt
LG Optimus Pad:
eemov stabilizátor: -
Kronos3000
senior tag
Llano ez így gyengécske egy kicsit,talán ha olcsóbb lenne,akkor ütne valamelyest...
Wasabi...
-
T_Stark
őstag
válasz Kronos3000 #35 üzenetére
Arra amire szánták nem gyenge az, meg nem is drága, ha megnézed külön mennyibe kerül egy hasonló teljesítményű Athlon II meg egy Radeon.
Csak én azt nem értem hogy egybe tokozva mivel jobb mintha külön külön lenne, mi az előnye a fogyasztáson kívül. -
martonx
veterán
Azt hittem max.30K lesz a csúcs Llano. Remélem ez csak az újdonság varázsa ár, és gyorsan beesik az ára 30K alá, mert akkor már lesz értelme egy ilyen procinak.
Engem egyébként jobban érdekelne az eggyel kisebb A8-as, amiben ugyanez az IGP van, csak a proci egy fokkal gyengébb, cserébe 40%-kal alacsonyabb a fogyasztása.
Ha annak 25K alatt lesz az ára, és kijönnek hozzá a 20K alatti árú mikro-atx lapok, akkor már cserélem is le az X2 4200+ - Radeon 4670 konfigomat.
Én kérek elnézést!
-
atti_2010
nagyúr
Az az előnye hogy ez elsősorban mobil gépekbe lett szánva ott pedig ezt kérik a gyártók mert nincs kedvük drága VGA-kat használni és ha már ebbe az irányba fejlődünk akkor csináltak pár procit az asztali gépekbe is, máskülönben 2 év múlva már szinte csak ilyenek lesznek külön VGA-t nem éri meg gyártani csak a felső kategóriába.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nemszabad
tag
"Engem egyébként jobban érdekelne az eggyel kisebb A8-as, amiben ugyanez az IGP van, csak a proci egy fokkal gyengébb, cserébe 40%-kal alacsonyabb a fogyasztása."
Engem is a 3800-as érdekelne, de az ára, és nem a kisebb fogyasztása miatt. Szerintem nem kisebb 40%-kal a fogyasztása, csak a kisebbik éppen beleesett a 65 W-os osztályba, a 3850-es meg éppen nem fért bele. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
Lacika001
aktív tag
Nekem nincs bajom az AMDvel, sőt.. és nem is arról van szó hogy nem elég mindenre a 4mag, csak azt nem értem mire ment el benne 1,5milliárd tranzisztor. (pl egy athlon2 x4 300m plusz egy hd6670 716m) Tudom a legtöbb vásárlót nem érdeklik ezek a dolgok, de engem igen... Meg az amdnek se a legjobb ha 220+mm2-es chipet az i3 árán kell eladni amin mindenben ráadásul nem is tud felül kerekedni.
-
T_Stark
őstag
martonx, gabyka, atti_2010:
Azt tudtam hogy miért jó az OEM gyártóknak, de miért jó nekünk felhasználóknak?
Tud valami extrát az eddigiekhez képest?
Gondolok itt olyanra hogy pl ha majd megjelennek az ilyen APU-kat kihasználni képes programok, akkor azok nem csak a CPU magokat dolgoztatják hanem a beépített GPU-t is, ezért gyorsul jelentősen. Ez eddig ok.
De ezt csak APU-val lehet megcsinálni?
Vagy ha van egy Athlon II X4 + Radeon HD 6*** VGA párosom azon is ugyanúgy fognak ezek a programok futni mintha APU-m lenne? -
Mercutio_
félisten
Kisebb fogyasztás, kevesebb helyigény, ahogy már írták ezek elsősorban notikba lettek kitalálva, (gamer notinál mellédob egy diszkrétVGA-t, amit a technológiából adódóan ha nincs szükség az erejére lekapcsol a rendszer ) illetve vállalati PC-kbe, kisebb nem gamer otthoni megoldásokba.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
martonx
veterán
válasz nemszabad #43 üzenetére
A 3850-es 100W-os TDP-s, a 3800-as meg 65W-os, miközben a GPU rész ugyanaz, a CPU pedig a turbo-core miatt éppen csak gyengébb.
Én csak nagyon-nagyon alkalmi játékos vagyok, szóval bőven elég lenne egy 3800-as, meg a kisebb fogyasztás (torrent miatt, meg csak feledékenységből, sokat megy a gép üresjáratban).Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest