- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- OLED TV topic
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nálam minden megy kapásból, semmit sem kell konfigurálni (HP Envy 15, meg egy épített desktop PC intel alapon). Windowson sem láttál még olyat, hogy ez meg az nem megy alapból és küzdeni kell vele, ugye? Szóval gépfüggő az oob experience, mindkét rendszer esetében. Viszont ha elégedett vagy a Windows-zal, akkor nincs is semmi probléma, az elvileg hibátlanul működik és a skálázás is jó.
-
Az valóban igaz, hogy egyáltalán nem egyszerű a KDE konfigolása, ha valaki épp belecsöppen, akkor inkább mission impossible kategória.
Ez tény, próbáltam párszor bíbelődni már vele, nekem inkább az volt a gondom, hogy néhány valóban roppant egyszerű dolog beállíthatóságának keresése közben kiderült, hogy hát azt sajnos itt nem lehet. Van ilyen is, ezért használok egy kevésbé bonyolult konfig lehetőségekkel megáldott DE-t.
Azért írtam neked, amit írtam, mert értesz a dologhoz mélyebben, de bocsi, azt a fura ketyerét ne vegyük már csak úgy 1 éves gépnek egyszerűen, ismerve mindazt amit már itt leírtak, kizárt dolog, hogy egy ilyen gépen bármi más teljesen hibátlanul fog működni outofbox.
Szerintem ilyet a cikk sem sugallt, legalábbis az én olvasatomban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest