Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ubyegon2 #572 üzenetére
Mindenre az a kifogás, hogy igy meg úgy megoldható. Tudom, hogy megoldható. Pár éve huzamosabban használtam, az első hetem azzal telt, hogy fórumokról vadásztam össze különféle csomagokat amik megoldották a teljesen alap problémákat. Akartam, nem jó. Ez van. Szép, modern, de egy nyűg.
Egy egy éves hardveren kb a két legfontosabb dologgal akadt azonnal bajom, egyik gyakorlatilag a használhatóságot korlátozta (hdpi scaling alkalmazásoknál). És még el se kezdtem használni. Tudom, user error.Azért irtam ezt le, mert a cikk első 15 sora ennek a szöges ellentettjét állitja. Nagyon nem lenne egyszerű a konfiguráció.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő