Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Virtualboxban simán megy.
DanielK: a panel nálam latte dock, ott az első fülön lehet állítani a pozíciót, ha pedig a panel érdekel, az benne van a cikkben is: szerkesztő mód, és az oldal szél vagy hogy hívják gombbal felhúzod.
vadkörte: nekem ha jól rémlik nem volt vele gondom, de a 4.15-ös (vagy 4.16?) kerneltől be lesz építve a Linux kernelbe.
mAtech: gyökeresen más a két rendszer, és rengeteg különbség van. A leírtakon kívül is van különbség, mivel csak egy kis részét érintettem értelemszerűen, aztán hogy ezekből mi előny és mi nem, azt mindenki maga eldönti.
-
vadkörte
addikt
A Hyper-V-vel sok minden nem szeresse egymást.
Pl. 64 bites virtuális gépet csak kikapcsaolt Hyper-V mellett tudok telepíteni.
VmWare-ben fut a KDE is és a Gnome is.
Mint már írtam kezes mindegyik. Belakás nem volt, csak telepítettem őket és lefrissítettem. Ma este kicsit jobban elményedek bennük. Pl. személyreszabás, téma, beállítások, +applikációk, stb...
Ha nem egy ősöreg AMD notebook-om lenne, akár fel is pattintanám valamelyiket. (Mint Mate-tel már szívtam vele, így lehet nem túl jó ötlet ismét linux-szal próbálkozni az öreggel)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest