Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nálam tökéletesen működik a fényerő állítás és a kártyaolvasó a HP ProBook 6460b alatt. Az ujjlenyomat olvasót sosem próbáltam működésre bírni, így azzal nincs tapasztalatom. A 64 bites Linux Mint 17.3 van fent a gépen. Teszteltem a "Sarah" (18) nevűt is, ám az lassabbnak bizonyult a 17.3-nál. A "Serena" (18.1) nevezetűt nem próbáltam.
Visszatérve a 17.3-ra, a frissítéskezelőben csak az 1-es és 2-es szintű dolgokat engedem frissíteni. Amikor a 3-as is engedélyezve volt, akkor a kernel folyamatos frissítése után belassult a gép. Azért fent hagytam a rendszert kb. 1 hétig, hátha csak placebo - de nem. Egyszóval egy ilyen gépen a Linux Mint 17.3 Cinnamon az 1/2-es szintű frissítésekkel vígan elketyeg még 2 évig (addig lesz support erre a verzióra).
Mindezek mellett a vásárlás után kb. 1 hónapig fent hagytam a gépen lévő Win7 próbaverziót is, ám az iszonyatos lassulásokat és akadásokat produkált - pedig kalapáltam és optimalizáltam a rendszert, hátha. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy az egyik frissítéssel elszállt a kijelző fényerejének állíthatósága. Mivel csak a helyet foglalta a Win7, már az örök vadászmezőkön pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest