Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
"Én egyszerűen azt nem tudom megérteni hogy hogyan fog mindez egy lapkába beleférni."
Többrétegű lapkán elfér. Ha jól tudom, ma a lapkák még mindig olyanok, hogy van egy sík placc, erre rárajzolva az áramkörök. Ugyanezzel a metódussal, persze több gyártási lépésben, egymásra is halmozhatóak lennének a lapkák, kérdés csak az, hogy a melegedés az nem lenne-e akadálya ennek? A hűtés megoldható, csak a belső melegedés mennyire zavarná meg az áramkörök működését?
A több réteget képzeld el úgy, ahogyan most a blu-ray lemezek kapacitását növelik, akár 4-10 réteget is egymásra helyeznek, így 4-10x-zve meg a tárolókapacitást...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest