Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Utánanéztem a 3rd party firmware-nek, DD-WRT-t ezek szerint fel lehet rakni rá. Ki fogom próbálni.
-
Bash
őstag
Most olyan 100 méterre lehetek a routeremtől, van köztünk kb. 7-8 fal, ide még elvisz biztosan. Azt hiszem, hogy Amazon.com-ról rendeltem pár hónapja.
Yany!
Igen, jól gondolod. Olyan konzolokat vagy egyéb vezetéknélküli hálózati kapcsolattal nem rendelkező eszközöket tudsz vezetéknélküli hálózatba kapcsolni vele, amik csak vezetékes hálózati interfésszel vannak felszerelve.-FreaK-!
Gigabites LAN-t, 802.11n-t tudja, azt nem tudom, hogy 3rd party firmware telepíthető-e rá. Szintén nincs információm a belső felépítéséről sem, nem is igazán érdekel, amíg ellátja a feladatát.klambi!
A WRT600N dual-band-en működik (2.4GHz-en és 5GHz-en, akár egymástól függetlenül is). Van rajta egy storage link, ami azt jelenti, hogy USB-s háttértárolót kapcsolhatsz vele a hálózatba, amit akár médiaszerverként, akár ftp-szerverként, akár csak sima hálózati meghajtóként is használhatsz, illetve gigabites LAN-nal rendelkezik.
A WRT350N ugyanezt tudja a dual-band kivételével.
A WRT300N-ből kivették a storage link funkciót is.
A WRT150N-t pedig a gigabites LAN-tól is megfosztották. -
-FreaK-
veterán
Pont ezt akartam kérdezni h van-e a gyártó jelenlegi kínálatában olyan model ami gigabites lan-t, 802.11n-t(gondolva a jövőre, de azért annyira nem létszügséglet) miközben a wrt54gl-hez hasonlóan rárakható 3rd party fw, mint pl tomato. Ezek szerint akkor a tiéd megfelel ezeknek a követelményeknek?
Ram, proci mennyi, milyen benne?
-
Yany
addikt
Ezt a Gaming Adapter micsodát nem értem. Az mi az?
De komolyan, az most egy drótos csatlakozó-helyre dugható wireles hálókártya-szerűség? Vagyis sima LAN-ból wifi-t csinál, vagy nagyon eltévedtem és hagyjam már abba ezt az önégetést?
-
quby
őstag
háááát igen... a wrt54gl nálam "A" router, de most kell vegyek a 1 giga switchet is...
Integra: nem tod hol lehet a wrt54-hez fali konzolt??
-
Cyrin
addikt
Ideje volt a változtatásnak, a régi "dizájn" elég fröccsöntöttnek nézett ki, alig hittem a szememnek anno.
-
TeeJay
félisten
engem meg az érdekelne hogy a beépített antenna vajon tudja-e ugyanazt mint ami mondjuk a WRT54GL két mozgatható állítható antennája tud
-
klambi
addikt
itthon mikor mennyiért?
-
Bash
őstag
Érdekes az új forma, néhány napja már láthattuk őket más hírforrásokban. Körülbelül ennyiben ki is merül az újítás, abból a szempontból nem tetszenek, hogy ezeket minden bizonnyal nem lehet élükre állítani, ezáltal kevésbé helytakarékosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest